Tusfürdők

4.5
Hozzáadva 2022.01.19.by

siss

• A puha bőrérzetért
  • Bio kókuszolajjal és bazsarózsa kivonattal
  • 98%-ban biológiailag lebomlónak minősített összetevők
  • 96%-ban természetes eredetű összetevők
€1.45-tól

2023.08.27. 08:46

Nekem sajnos nem vált be, az én bőröm szárítja. Bár ez szubjektív, de az illata se tetszik, ráadásul nagyon gyorsan elillan. Elhasználom, de biztosan nem veszem újra.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.19. 18:04 - 2023.05.19. 17:55

Nagyon szuper kis tusfürdő, számomra az illata az igazi nyaralás illat. Valamiért mindig egy forró nyár és egy szuper tengerpart érzésem van tőle, amit imádok! Használni is nagyon kellemes, nem érzem utána száraznak vagy húzódónak a bőröm, nem érzem azt, hogy marom le magam és azonnal ide egy testápolót.😅 Az ára főként szuper. Én teljesen elégedett vagyok vele!

2023.04.04. 17:55

Az itteni vélemények alapján választottam, nem bántam meg. Nagyon kellemes illata van, jól tisztít, kellő mértékben habzik. Ami a legfontosabb, hogy nem szárítja a bőrömet.

2022.12.06. 16:58

A habzó összetevők alapján választok tusfürdőt mindig, ez szuper, nem irritál az ekcémás foltjaimon, nem viszketek tőle. A habzása kapcsán ellentétesek a vélemények, szerintem olyan közepesen habzik, ha csak a kezemmel dörgölöm magam, jobban, de ha a fürdőkefémmel, kevésbé. Az illata szerintem szuper, nem annyira kókuszos, mint amennyire a kókuszos fürdőtermékek kókuszosak szoktak lenni, kicsit kifinomultabb. Ár-érték arányban nagyon-nagyon jó és szerintem a használati élménye is az.

2022.10.08. 18:33

Nagyon szeretem a dm saját márkás tusfürdőit, ár-érték arányban verhetetlenek. Ebből a vonalból ez volt a második fajta, amit kipróbáltam. Illatra finom volt, bár elég visszafogott. Viszont nem habzott eléggé, viszonylag sok kellett belőle egyszerre, így biztos nem vásárolnám újra. A rózsaszín flakonos sokkal jobb volt, amit először próbáltam.

2022.09.16. 19:53

Nem is tudom, hogy miért vettem meg... talán mert a Balea tusfürdőkre mindig elcsábulok. Finom az illata, de egyáltalán nem kókuszos. Nem szárít, de nagyon híg, emiatt nem fogom újravenni.