Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
norcu
Megújult változat
A Balea Professional Beautiful Long balzsam keratinnal és magnólia kivonattal intenzíven ápolja a sérült hosszú hajat. Megerősíti a roncsolt hajszálakat és regenerálja a károsodott hajvégeket. A selymesen puha hajzuhatagért!
Szilikonmentes
2023.07.03. 23:03
Szerintem tipikusan "meh" balzsam.Szerencsés vagyok az egyenes szálú "túl egészséges a formázáshoz" hajam van.Az illatát nagyon nem szeretem, a hatása 1-2 napig érződik, bár ez nem annyira probléma, mert minden este teszek egy kis olajat a hajvégeimre.Nekem sokkal jobban bevált a márka argán olajos balzsamja, annak az illata is nagyon jó volt, és a hatását is tovább éreztem.
2023.05.09. 05:57
Kellemes illatú hajbalzsam, könnyen eloszlatható, jól táplálja és nem nehezíti el a hajat.
2023.03.18. 16:35
Hosszú, dús hajam van. Nem éreztem semmilyen hatást használatakor.
Utoljára szerkesztve: 2023.02.02. 19:31 - 2023.02.02. 08:25
Nemrég használtam el az első, de valószínűleg nem az utolsó tubust, ugyanis az általam eddig kipróbált egyik legjobb balzsamnak bizonyult. Selymes és puha lett tőle a hajam, és ez a hatás egészen a következő hajmosásig kitartott. A tarkómtól lefelé használtam, és már pár perc elteltével érezni lehetett, mennyivel jobb tapintásúvá, "kezelhetőbbé" váltak a hajszálaim. Az illatát nem találtam annyira kellemesnek, de mivel gyorsan elillant, így nem zavart. Mindezen pozitív hatásai mellett pedig az összetevői és az ára is meglehetősen vonzóvá teszik, megéri kipróbálni.
Utoljára szerkesztve: 2022.11.09. 06:56 - 2022.11.09. 06:54
Egészen jó kis balzsam. Az árát tekintve olcsó, bár én viszonylag sokat használok belőle, de így is kitart mondjuk 2-2,5 hónapig. Az illata kellemes, nem tolakodó. Ha csak magában használom, akkor is jól hidratál, utána könnyen fésülhető a hajam. Nem tesz nagy csodát, de arra, amire kitalálták, teljesen jó.
2022.08.27. 04:57
A kommentek es az osszetevok meggyoztek engem arrol hogy ezt meg kell vennem de azonnal. Az illata nekem annyira nem tetszik. Tenyerembe nyomva feher, suru allagu krem. Hajamra kenve, 1 perc varakozas utan lemosva valami eszmeletlen lett a hajam allaga. Kicsit feltem bevallom, hogy nem tudom majd kifesulni a hajam de sikerrel vettem az akadalyt, es nem volt rosszabb fesulkodni utana mint egy dragabb termek utan.