Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
natasa
Folyékony szappan aloe verával. Tisztítja és ápolja az érzékeny kézbőrt.
2015.07.14. 14:32
Tettem bele egy kis kókuszolajat, mert nekem extra száraz a kezem, de nagyon folyékony lett tőle, nem tudom milyen reakció történhetett kettejük között, de így nem szárít annyira, bár valahol olvastam, hogy hosszútávon a kókuszolaj is szárít. Nem tudom, igaz-e, mert annyi hülyeséget írnak össze, az ember meg hajlamos elhinni, amit olvas.
2015.05.09. 05:38
Őszintén szólva, az utántöltőjét mindig meg vettem, de valahogy mindig elajándékoztam..Kellett egy folyékony szappan, flakonos, mivel a régi már elég rosszul nézett ki.Ő jött velem haza. Illata kellemes, picikét szárít. Nagyon szeretjük. Lassan elfogy :( Nagyon sokáig bírja. 500 ml 390Ft, utántöltő pedig 269Ft :) Nem írom hogy újra veszem, mindig kisérletezek :)
2015.04.04. 07:21
A normál ára sem számít drágának, de rendszeresen akcióznak vele, így pedig már baráti. Meglepett, hogy van némi illata, de nem válik hátrányára. Szárító hatást nem tapasztaltunk - egyébként a szappan a szennyeződés eltávolítására való, ha nem piszkos a kéz, akkor fertőtlenítő használata javasolt a szárazsággal küzdőknek - megfelelően tisztít, belistáztuk.
2015.02.20. 12:25
Általában Balea folyékony szappan van itthon, ez és a mézes-tejes a kedvenc, mert ezeknél nem vettem észre szárító hatást, a nagyon finom gyümölcsös illatúak sajnos picit szárítanak (de nem vészesen). Jó minőségű termék jó áron.
2014.12.11. 14:36
Az illata és állaga szuper, de tényleg szárít kicsit. Nem annyira, mint a cseresznyés (vagy meggyes..?), de észrevehető.