Pakolások, Hámlasztók

Balea Szövetmaszk Kivi és Almavirág Illattal

1 vélemény
Hozzáadva 2019.12.02.
1 db

"Balea Mr. & Mrs. Panda szövetmaszk, kivi és almavirág illattal, mosómedve mintával. Fejleszd tökélyre a semmittevést és próbáld ki a Balea legújabb, kényeztető kivi- és almavirág illatú arcmaszkját! Frissítő ápolás és kényeztető pihenés: a hialuronsavat tartalmazó Balea szövetmaszk intenzíven hidratálja az arcbőrt. Az édes mosómedve mintás maszk lágyan felfekszik az arcra, így biztosítva a hatóanyagok felszívódását. A friss és ragyogó arcbőrért."

Utoljára szerkesztve: 2019.12.03. 14:48 - 2019.12.03. 14:47

Bevallom elsősorban a cuki mosómedvés dizájn miatt tűnt fel ez a maszk, bár a párom tetszését nem igazán nyerte el, szerinte inkább ijesztő, mint cuki :D De rátérve magára a tartalomra, szerintem zseniális! 20 percig hagytam rajta az arcomon, a tasakon feltüntettek szerint, ennyi idő alatt szinte teljesen beitta a bőröm a hatóanyagokat. Használat után nagyon selymes, puha lett a bőröm reggelre. És ami a bónusz, hogy egy nagyon brutál arctisztítás után 1 héttel használtam, szóval nem volt túl jó állapotban a bőröm, de nagyon szépen helyrehozta és leszárította a hegeket illetve a gyulladt részeket. Az illata nekem nagyon tetszett :) Ha még látok a DM-ben biztosan veszek majd.