Tusfürdők

3.5
Hozzáadva 2020.05.25.by

WZ

Limitált kiadás

"A frissítő bogyós gyümölcs - smoothie illatú Balea tusfürdő reggelenként gyorsan felfrissít és teljes lendületbe hoz! A laza mosómedvés tusfürdő egy közösségi oldalon történt szavazás eredményeként kapta különleges illatát, mókás elnevezését és egyedi megjelenését. Egy őrületes tusfürdő a bársonyan puha ápolt bőrért!"

PH-semleges, vegán termék.

2019.09.14. 11:13

Szeretem a Balea tusfürdőket, a cuki csomagolásúakat főleg, de ez nem nagyon jött be. Szuper a csomagolás és az illat, de annyira sűrű az állaga, hogy kínszenvedés kinyomni a tubusból. Kár érte, csinálhatták volna folyósabbra is.

Utoljára szerkesztve: 2019.05.24. 05:03 - 2019.05.24. 05:02

A többi kommentelő is ìrta, hogy nagyon tömény állagú és kész küzdelem kinyerni a flakon tartalmát, ezzel teljesen egyet értek, mert ìgy van 😃 Az illata nem tetszik. Egynek elhasználom, mert ajàndékba kaptam. Egyetlen pozitìvumot tudok mondani, nem szárìt es cuki az állatka a csomagoláson 😃

2019.04.22. 15:16

Valóban tömény volt az állaga, amiért azért meg kellett küzdeni vele, mire kijött a flakonból. Ezért vonok le 1 csillagot. Más negatívumot nem tapasztaltam vele kapcsolatban. Nem szárította a bőröm, tetszett az illata,a csillámok is benne, remekül habzott, a design-ja külön bejött (főleg ezért vettem meg). :)

2018.12.25. 20:41

Nagyon mókás a csomagolása, nagyrészt azért vettem meg. Egy darabig az illata is nagyon bejött, de félreraktam, most mást használok. Kicsit mű.

2018.11.14. 12:49

A tusfürdővel magával elégedett vagyok, de annyira tömény, hogy szinte ki se jön a tubusból, ami mérhetetlen bosszúságot okoz, ezért csak 3 csillag.

2018.11.14. 08:00

Nagyon tetszik :) Ez a bogyós illat telitalálat nálam, viszonylag hosszan is érzem magamon, a flakon pedig minden alkalommal megmosolyogtat.