Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Dm

Balea Totes Meer Maske (régi)

4.2
Hozzáadva 2019.01.29.by

fatika0099

2 x 8 ml

Intenzíven tisztító, ugyanakkor nyugtató hatású. Az ásványi anyagokat tartalmazó holt-tengeri arcmaszk segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és megelőzi a bőrproblémák kialakulását.  Az eredmény tiszta és ápolt bőr. A holt-tengeri iszap gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, segít eltávolítani a felesleges faggyút a bőrről. Az Aloe Vera frissítő hidratáltságot eredményez. A kamilla kivonat megnyugtatja a bőrt.  A sárgabarackmagból és bambuszból álló természetes bőrradírozó szemcsék gyengéden megtisztítják a bőrt.

2023.11.12. 21:22

Régebben használtam már de már annyira nem emlékszem annyira. Most megvettem szimpatikus volt a bolt polcán. Kicsit azért féltem,sok ilyen maszk nem vált be nekem. Elég zsíros pattanásos miteszeres bőröm van. Amikor felkentem utána fokozatosan csípni kezdte a bőröm. De amint teljesen megszáradt ez elmúlt,olyankor feszült az arcomon. Megijedtem hogy fogom lemosni,de szerencsére melegebb vízzel dörzsölés nélkül lejött. Én ilyen tisztának és puhának rég éreztem az arcomat.

2019.10.30. 12:38

A régi verzióját a fura állaga ellenére is nagyon szerettem, "beivódott" a mitesszereimbe. Ezt az újat viszont nehéz lemosni és sokkal gyengébb a hatása, mint a régebbinek, ráadásul pattanásokat is okozott nekem.

Utoljára szerkesztve: 2019.02.06. 01:33 - 2019.02.06. 01:32

még a múltkor próbáltam ki. húzta, "csípte" a bőrömet, de megbocsátok. végülis, sóval dörzsöltem be az arcomat, nem? alapos munkát végzett, jól tisztít, frissít, a pattanáskezdeményeket kinyírja. ennyit megért.

2019.01.26. 17:05

Újra a boltok polcain, de kicsit más összetevőkkel. Az előzőhöz nem volt szerencsém, de ez 5 percig úgy csípte az arcom, mintha lángokban állt volna a fejem. 5 perc után viszont érdekesen hűsített, úgyhogy rögtön ambivalens érzések kavarogtak bennem. Lemosni egy rémálom volt, 10 percig sikáltam a fejem meleg vízzel. Utána meg is ijedtem, mert lehetett látni a különbséget, rákvörös volt a fejem, ahol a maszk fel volt téve, ahol nem, ott pedig hófehér volt a bőröm. Abszolút nem érzékeny az arcbőröm, de ez még nekem is sok volt. Az tény, hogy szépen lemattított és nagyon puha lett az arcom, de nem tudom megéri-e a szenvedést.

2018.12.01. 13:22

Első használat után szerelem. Lehúzza teljesen a pattikat, utána puha, jó érzése van a bőrnek. Azt sajnálom, hogy mostanában nem találok a DM-ben ilyen arcmaszkot, remélem csak pont elfogyott, és gyártják még :( Rengeteget elhasználtam már belőle

2018.11.24. 09:26

Egyik kedvenc Balea maszkom , könnyen lemosható , jó érzés utána a bőrömnek . Azért kap 4 csillagot , mert eleinte eléggé csíote az arcbőrömet .