Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
felicitas
Magas kollagéntartalmú, hidratáló, esszenciális zsírsavakban gazdag gyümölcsmag olajait, frissítő, antibakteriális tulajdonságú illóolaj keverékét tartalmazó, jól felszívódó gélkrém. Illat, arabén, alkoholmentea, állatokon nem tesztelt, magyar fejlesztésű termék.
2018.09.14. 08:16
Nem rajongok az illatáért, de eszméletlen puha lesz utána tőle a kezem. Már többször vettem újra
2016.11.28. 15:04
Párom imádja ezt a kézkrémet. Mentás illattal, ami nekem nem a kedvencem, de gyorsan felszívódik. Plusz pont a pumpás kiszerelés. Az ára is jó, mivel két tubusnyi mennyiséget kapunk ezért a pénzért és jól hidratál.