Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
horgi
Azonnal megszünteti minden bőrtónusban a pórusokat és a tökéletlenségeket. Az ultrafinom, áttetsző porok duója egyedülálló technológiával rendelkezik, amely krémes formát hoz létre, luxus érzéssel. A "Matte" por abszorbeálja az olajat, és tökéletes matt hatást eredményez, míg a "Glow", melyet rózsaszínű gyöngyökkel láttak el, pompás fényt ad az arc kiemeléséhez.
2019.01.27. 00:06
Most olvastam a termékleírást. Húúú. Ilyen póruseltüntető, szépítő hatásokról sajnos nem tudok beszámolni..,Én arra használom, hogy a sminkem fixáljam vele. Szinte mindig a csillogósat használom. A csillogós nem túl csillogó, a matt nem túl matt. Szerintem nagyon jó kos termék. Amire én használom arra tökéletesen megfelel, úgyhogy megy neki az 5*.