Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
bildo07
"Szárazsamponunk tökéletes hajmosások közötti használatra. Egy gyors fújás felfrissíti a hajat és még a zsírosodástól is megszabadítja. Fantasztikusan tiszta és friss érzést biztosít a hajnak kellemes tartással és tapintással."
2024.07.15. 16:47
Már többször újravettem. Az egyik kedvencem, mert mindent tud, amit egy ilyen terméktől elvárok és cserébe nincsenek mellékhatásai (pl fejfájás vagy torokszorító szag), tartást ad a hajamnak és akár 2-3 nappal is eltolható a hajmosás napja. Kicsi fehér színt hagy ha nem fújom ki vagy nem rázom ki a hajamból de a szőkés hajtőm miatt nem zavar.
2024.04.18. 09:39
Bevetésen van egy hónapja ritkább hajmosás miatt, fürdőszoba felújítás van:)A korábban használt száraz samponok nagyon büdösek voltak. Ez teljesen elviselhető, és vállalható a hajam a használata után 1-2 napig.
2024.03.15. 16:44
Szinte mindig a Batiste szárazsamponjait használom (mióta nincs Nivea), és bár nekem nincs bajom az illatosított verziókkal, mégis azt kell mondjam, ez a legjobb. Frissebbnek tűnik a hajam, mint eddig bármi mással, szép tartást ad neki, nem poros, nem szemcsés. A tökéletes szárazsampon :)
2024.02.28. 13:01
Végre megtaláltam a tökéletes szárazsampont. Nem nehezedik el a haj, nincs erős illata, csak egy kis leheletnyi frissesség. 10/10!
2024.01.04. 12:47
A legjobb szárazsampon amit eddig próbáltam. Nincs semmilyen kellemetlen illata és teszi a dolgát. :)
2023.11.29. 21:03
Szuper! Imádom, az illata nagyon kellemes, a hajamat nem teszi rossz állagúvá, teszi a dolgát.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.