Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Ildie
Süti illatú tusfürdő. Szuperpuha bőrt varázsol mennyei süteményburokkal. Gazdag növényi olajokban, amik táplálják a bőrt.
Parabén, nátrium klorid, phthalates, SLS, GMO, kőolajszármazék, petroleum, glutén, triklozán mentes.
2015.04.08. 14:50
A süti illatú kézkrémen felbuzdulva ezt is megvettem, hogy majd milyen jó süti illatom van. Le volt zárva, szóval a megillatolás nem jött be, majdnem féláron volt, áhh jó lesz. Hát ebben nem sók illat van :( a kézkrém egy tömény csoda, ezzel meg fürdés után 3 perc múlva a férjem már nem tudja megmondani, hogy melyik tusfürdővel pancsikáltam.yéA hatásával egyébként elégedett vagyok, tisztít, nem szárít, habzik, van azért illata, de nagyon kis szolid. Jó érzéssel elhasználom, de ezt a sárga sütiset nem fogom újravenni.