Lemosók, Tonikok

Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser

4.7
Hozzáadva 2023.04.26.by

LaylieMay

• Szilvavízzel, mungóbabmag-kivonattal és tápláló növényi összetevőkkel gazdagított, többfunkciós arctisztító gyengéden hámlasztja a bőrt, és közben mélytisztítást nyújt.
  • A könnyű gél textúra hidratált bőrt hagy maga után
  • Ez a pH-kiegyensúlyozott formula érzékeny bőrre is alkalmazható.
Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.08. 17:12

nagyon gyengéd lemosó, nem irritál, nem is tisztít csikorgósra, én zsíros bőrre kerestem, és azon kategória alatt is találtam a website-on, de szerintem ez nem erre való, inkább normál-száraz bőrre

2025.03.07. 15:41

Rendkívül hidratáló amióta ezt használom nem kell plusz hidratáló krémet kennem mert ez is elég neki. Nagyon kíméletesen tisztít mégis hatásos, még a vízálló szempillaspirált is leszedi. (2x mosva) Nagyon kevés elég belőle ergo sokáig kitart. Szerelem termék, teljesen oda vagyok.

2024.12.01. 10:56

Első koreai arctisztítóm, de nagy szerelem lett. Kíméletesen tisztít, egy borsónyi is elég belőle, a Foreon nagyon szépen habzik így is. És esküszöm nem csak a bőröm, hanem még a Foreo sörték is puhábbak utána. 😁

2024.11.09. 19:06

Ez az első koreai arctisztító amit használok, és elfogultság nélkül írhatom, hogy szuper. Bevizezett arcra borsónyi méretű gél elég. Jól habzik, enyhe illata van, ami kb azonnal eltűnik. Egyáltalán nem irritál és nem szárítja a bőröm sőt, és meg merem kockáztatni, hogy még hidratáló hatása is van. Ki fogok próbálni más arctisztítókat is, de ez egy olyan darab lett, amit szeret a bőröm, ezért visszatérek hozzá, hogyha nem találtam olyat, ami ad még egy kis pluszt.

2024.10.30. 20:53

Nekem kicsit erős volt, húzódik utána a bőröm, sajnos emiatt nem tudom napi szinten használni, amúgy nem rossz lemosó.

2024.09.15. 08:57

Fantasztikusan bevált a száraz, extrém érzékeny arcbőrömre ez a tisztító gél. Este szoktam használni, megnyugtatja az egész nap rohanása után elfáradt bőrt. A tubus napi használat mellett is kitartott nekem kicsivel több, mint két hónapig. Az ára miatt kicsit szívom a fogam, viszont mivel ennyire szépen végzi a dolgát, azt hiszem újravétel lesz a vége...

Piactér

Több mutatása