Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
"Kémiai fényvédő erőteljes védelemmel, mely megnyugtatja az érzékeny bőrt, valamint ragyogóvá teszi a bőrtónust. A 30% rizskivonat és gabona probiotikum komplex erősíti a bőr természetes védőrétegét, tisztává teszi a bőrtónust, és egészséges fényt ad az arcbőrnek."
2025.04.01. 06:22
Nagyon jó állag, nagyon jó illat, és a bőr is gyorsan beszívja! Plusz minden alapanyag ami benne van támogatja a bőrt:)
2025.04.01. 03:58
Háááát.... Imádom a csomagolásàt+ az állagát. Mindig " megkívánom" ahányszor ránézek. Nem nehéz, egy egészséges "ápolt bőr" fényt ad. Viszont rólam pereg. :( Akármilyen szépen dolgozom el mindig marad egy-egy folt, ami kifejezetten rosszul is néz ki leszáradás után+ ha hozzá érek lepereg. Az alapozó meg úgy néz ki rajta, mintha hámlanék. Sad.
2025.03.29. 19:47
Számomra ez a krém volt a Centella ampulla mellett az, ami teljes milia képződést indított be. Sokáig küzdöttünk egymással, mert szerettem az állagát, szerettem hogy használ, mint fényvédő, szerettem a glowy dewy finisht. Olyan szép, egészséges bőrképet hagyott maga után. Jól lehet rá sminkelni is, nekem sosem okozott ilyen jellegű problémát. Egy egész nyarat küzdöttünk végig, de fél év után feladtam 😅 azt gondoltam majd megszokja a bőröm, nem lesz gond. Nem így lett. Sőt, egyre rosszabb lett a helyzet. A vicc, hogy a porcelán baba bőrű 11 éves lányomon is megjelentek a miliák tőle, pedig eddig soha nem volt az arcán… ez volt a pont, amikor kukáztam. :/ Sajnálom. Miliára hajlamosak óvatosan…
Utoljára szerkesztve: 2025.03.28. 13:17 - 2025.03.26. 08:56
Sajnos én is azok közé tartozom, akiknek csípi a szemét és iszonyú ronda mély pattanásokat okozott, amit nagyon sajnálok, mert igazán szépek az összetevői. A 3 csillagot is az INCI miatt adom.
2025.03.20. 07:56
Nagyon szeretem, nem használtam koreai termékekt előtte, így nincs viszonyítási alapom, de fényvédőből ez az első amit szívesen felkenek az arcomra minden reggel. Sminkelni is tudok rá, nem hagy ragadós, nehéz érzetet, hamar beszívódik. Egyedül az ára miatt próbáltam most ki egy másik, olcsóbb fényvédőt, de mivel az nem jött be, egyelőre nem próbálkozom tovább, hanem újraveszem ezt.
2025.03.19. 07:44
Ez egy nagyon jo termek. Feltem megvenni ugyanis az ara borsos ahhoz hogy kidobjam, a leirasa alapjan meg tul soknak gondoltam az en kombinalt boromhoz de tevedtem. Konnyen beszivodik, nem hagy ragacsos erzetet maga utan nem okoz pattanast sem irritaciot. Ujra fogom venni
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.