KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Bebe Natürlichbeschützt
Bebe Natürlichbeschützt

bebe

Bebe Natürlichbeschützt

  (0 vélemény)
Ár:   600 Ft   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   4,9 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --


A krémet és az összetevőket feltöltötte: Irudi, Módosítva: 2021. szeptember 3.

Ár:   600 Ft
Kiszerelés:   4,9 g
Lelőhely:   online
Kategória:   Ajakápolók
Bőrtípus:   Minden
Bőrprobléma:   --

TERMÉKLEÍRÁS

Természetes eredetű finom méhviasszal. Azonnali segítség a száraz, repedezett és égő ajkak megnyugtatására. Azonnali védőréteg szél és hideg ellen. 99,9% -a természetes eredetű.

ÖSSZETEVŐK (INCI)

Ezt mondják a Krémmániázók a Helia-D termékekről
Ezt mondják a Krémmániázók a Helia-D-ről

Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)

Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalma   
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 25-34

Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)

hirdetés

Fontos hatóanyagok a krémben

Antioxidánsok: Tocopherol
Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Hidratálók: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Vitaminok: Tocopherol

Összetevők megmagyarázva

Ricinusolaj. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) anyagként használják. Enyhén ragadós érzetet hagy maga után a bőrön.

Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.

A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.

Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.

Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.

Napraforgómagolajból kivont el nem szappanosítható lipidek. Az ún. el nem szappanosítható lipidek olyan a növényi zsírokban természetesen jelen lévő anyagok, és melyek bőrápoló tulajdonságaik miatt kerülnek felhasználásra a bőrtápláló termékekben. A napraforgóolajal megegyező tulajdonságai vannak.

Kókuszolaj, melyet emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni.

Enyhén sárgás színű, természetes zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki. Édeskés illatú, puha, krémes vagy kemény állagú is lehet. A kozmetikumokban kiváló bőrpuhító (emollient) összetevő és antioxidánsok (A-, E- és F-vitamin) gazdag forrása. A sheavaj ehető is, a kakaóvaj helyettesítőjeként néhány csokoládéban is megtalálható. Remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Szójababolaj, melyet bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban.

A napraforgó magjából nyert kemény, kristályos szerkezetű, magas olvadáspontú viasz. Sok kozmetikumban a rizskorpa viasza, a pálmaviasz, és a kandelillaviasz alternatívájaként használják. Leginkább szilárd jellegű kozmetikumokban használt (pl. rúzs) sűrítőanyagként, mivel javítja a kozmetikumok keménységét és textúráját, ezen túl pedig segíti a filmréteg kialakulását, és a termékeknek síkosságot ad.

Íz- és illatanyag keverék, EWG szerint a Fragrance / Parfum összetevő szinonímája.

Tocopherol a I v 2 2

Tiszta E-vitamin. A tocopherol egy viszonylag ritkábban használt formája az E-vitaminnak, mert bár a bőrbe jobban felszívódik, mint a gyakrabban használt tocopheryl acetate, a boltok polcain kevésbé hosszan áll el.

Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, mely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások arra is utalnak, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában. Remekül együttműködik az A-vitaminnal és a C-vitamminnal is.

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene) ). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. A bőrön alkalmazva allergiát (contact dermatitis) okozhat az arra hajlamosaknál, így jobb kerülni, csaknem az összetevőlista utolsó helyeinek egyikén áll.

Aloe vera növény leveléből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).

Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. 

Citromsav, melyet elsősorban a krémek pH-értékének a szabályozására használnak (hogy ne legynek túl lúgosak). Természetes tartósítószer is egyben. Az élelmiszeriparban is használt ízesítőként (savanykás ízű).

SHOP

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.