mrsgrob
Krémes, világosító korrektor mely eltünteti a szem alatti karikákat.
2022.11.26. 18:55
Imádom, minden pénzt megér. Krémes könnyed az állaga. Én egy alapnak szoktam használni majd egy világos színű korrektort még felteszek. A kettő együtt gyönyörűen eltünteti a sötét karikáim.
Utoljára szerkesztve: 2021.05.15. 02:34 - 2021.05.15. 02:33
Nagyon sajnalom, hogy megszunik a marka, mert ez a kedvenc “korrektorom”. Idezojel, mert ez nem egy klasszikus korrektor (concealer), hanem szo szerint corrector, vagy nevezzuk inkabb color correctornak. Nem tudom, hogy van-e erre magyar szo.Csak ket arnyalat van, ami elrettento lehet, de valahogy igazodik a borszinhez.A vilagosabb egy lazacszinu, suru, szinte szilard balzsamszeru, zsiros tapintasu “krem”. Borre kenve mar nem latszik a rozsaszines arnyalat, csak igazodik a borszinhez. Nincsenek tul sotet karikaim, de egy nagyon picike adag is tokeletesen eltunteti oket. Ha valakinek nem eleg a fedes, siman lehet fole klasszikus borszinu korrektort is hasznalni, probaltam, de nekem onmagaban is eleg.De amiert lekoroz nalam mindent: semennyire vagy csak a leheto legminimalisabban csikozodik (crease-el) a szemkornyekem, ha ezt viselem. Aki meg tud, szerezzen be 1-2 tegellyel, en is orizgetek egy bontatlant inseges idokre. Amugy nagyon sokaig eleg egy tegely, es figyeljetek ra, hogy gyorsan visszazarjatok, mert egy ismerosomnek kiszaradt es megvaltozott az allaga (nalam nem).
2021.02.02. 10:48
Férjemtől kaptam karácsonyra szettben a primérrel és a púderrel együtt, mert nem bírta elnézni, ahogy küszködtem a bobbi brown krémes korrektorral, amiért az túl sűrű és nehéz volt a szemem alá. A sötét szem körüli karikák az én örök küldetésem fiatal korom óta, így mindent próbáltam már, amire rá tudtam a kezem tenni az elmúlt 10-15 évben és eddig ő a befutó. Könnyedebb állagú, mint a bobbi brown, csillámos kicsit, alacsonyabb a fedése, viszont sokkal szebb a finishe. Ujjbeggyel könnyű eldolgozni, nem mondom, hogy 100%-ban eltakarja a szemem alatti erőteljes pigmentációt, de amennyire igen, az már számomra megfelelő. Korábban a pixi korrektora volt a kedvencem, de most a Becca átvette az első helyet. Újra fogom venni, amíg meg nem szüntetik.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.07. 09:40 - 2020.04.07. 09:20
Szinte ugyanazt tudom leírni róla, mint @era0101. Talán – mivel egyforma korcsoportba tartozunk – ezért is egyezhet róla a tapasztalatunk.Nincsenek a szemem alatt sötét karikák, nem emiatt döntöttem a megvásárlása mellett. Ami miatt elcsábultam, az az, hogy mostanában mániákusan vonzódok minden után, ami az arcomra fényt varázsol, fényt szerettem volna tehát a szemeim alá is.Ez egy elég testes, nehéz, zsíros krém, amit ujjbeggyel szoktam felvinni. A bőr melegétől megolvad és így könnyű a szem alatti területen eldolgozni. Mint említettem sötét karikáim nincsenek, de ráncocskákból már jócskán akad a szemem körül. Ezekbe csak minimálisan ül bele, inkább csak kitölti azokat. Nem is szárít, hisz kellően zsíros.Az itteni véleményeket olvasgatva kipróbáltam az összes felviteli módszert, amikkel kisebb-nagyobb sikereket értem el, vagy éppen a „halottnak a csók” eredményt produkáltam csak.Ami nekem a leginkább bevált: a szokásos alapozó/BB krémemre a BECCA, majd @Amadea tanácsára ütögetek bele még egy kis Hourglass fénylő púdert is a még fényesebb végeredményért, és ezáltal le is fixálva a korrektort.És itt jön az én bajom, hogy így most még jobban megbonyolítottam a reggeleimet. A sminkeléssel töltött időből inkább faragnom kellene, nem pedig hozzáadnom.El tudom képzelni, hogy majd a nyári, alapozó nélküli napokon is fogom használni egy kis fénylő, könnyű korrektor alá, de most egyelőre nem teszem fel napi rendszerességgel, mert túl körülményesnek tartom a használatát.Úgy gondolom, ez egy fiatalabb korosztálynak való termék, az ő számukra lényegesen könnyebb a használata és látványosabb az eredmény is.
Utoljára szerkesztve: 2024.03.16. 13:38 - 2020.03.29. 12:57
A szemem alatti kékség semlegesítése céljából vettem meg a Light árnyalatot, ami világos bőrhöz (NC13) tökéletesen passzol. Nagyon krémes, így nem szárítja a szem körüli területet, és kevés kell belőle. Miután ezt vékony rétegben felvittem, jöhet a bőrszínű korrektor, és a kékségnek nyoma sincs. Ha csak sima bőrszínű korrektort használok, akkor azért átüt valamennyire a kékség, de ez a halvány lazacszín nagyon szépen semlegesíti, és a bőrszínű korrektorból sem kell annyi, ezért a végeredmény is sokkal természetesebb. Amúgy van neki egy ilyen gyöngyházfénye is, ami segít üdévé tenni a tekintetet. Mivel nagyon krémes, szoktam fixálni egy kis púderrel, nehogy feloldja az alsó pilláimon lévő spirált. Egyetlen hátránya az üveges-tégelyes csomagolása: én személy szerint nem szeretek belenyúlkálni higiéniai okokból, illetve így a levegővel érintkezve előbb rám is romlott, mint hogy elhasználtam volna.
2020.02.19. 21:48
Egyértelműen csoda kategória. Régen tudtam, hogy kell nekem ilyen, jól fedő korrektorral sem tudtam megfelelő eredményt elérni, a "gyári" lilaság átfénylett mindig. Aztán a fórumon figyeltem fel rá, és a párizsi Sephora-látogatásom alkalmával be is szereztem. Eleinte kissé csalódtam, hiszen ennek fedése alig van, hiába szép a fénye. Aztán szintén fórumos sugallatra elkezdtem kis adag korrektor fölé eldolgozni. Ez nagyon bevált, el sem hiszem reggelente, hogy mennyivel jobban nézek ki, amikor használom. Csak egy sima átlátszó púderrel fixálom, de tervben van a hozzá tartozó púder beszerzése is. Pont a napokban gondolkodtam, hogy ez az a sminktermék, amit újra fogok venni, az eredeti árát is megéri számomra. Nagyon tetszetős az elegáns csomagolás is. Egy évvel ezelőtt még alig láttam tovább a drogériáknál, így nagy tapasztalatom nincs más, hasonló árkategóriájú termékekkel, de ez engem teljes mértékben meggyőzött.