Sminkek szemre

4.3
Hozzáadva 2018.09.11.by

javi

9 g

Hosszabbító és dúsító hatású szempillaspirál. Szemész által jóváhagyott.

1990 Ft-tól

2024.12.10. 14:09

Barna színben használom, többször újravettem már. Nagyon tartós, nekem egész nap fent van, nem potyog és nem kenődik. Nem csinál őrült dús pillákat, mondjuk nekem nem is kell. Szép, természetes hatása van.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.23. 01:43 - 2024.11.21. 12:49

Imádom! Tartós, könnyű használni, nem kenődik el, nem csimbókosodik, DE! Én a dúsító hatást abszolút nem tapasztalom, építeni se lehet szerintem olyan jól, hosszabbítani hosszabbít, igazából nagyon nagyon szép, tök természetes hatás érhető el vele, és én most pont ilyet kerestem. Fekete és barna árnyalatban is megvettem, a fekete kicsit látványosabb, a barna szinte észrevehetetlen olyan szempontból, hogy nem is látszik spirálnak, ha felteszem, hanem mintha magától lenne tök szép hosszú, picit teltebb szempillám.

2024.11.13. 07:47

Életem egyik legjobb szempillaspirálja, ráadásul barna színben. Csodálatosan szép szempillákat csinál, szétválaszt, dúsít, hosszabbít, szemernyit sem pereg és pillanatok alatt lemosható, ráadásul nem műanyag szúrós borzalom a keféje.

2022.04.06. 11:20

Imádom, a Maybelline Snapscara-m helyett kerestem más alternatívát, mert úgy látom kezdik kivonni a forgalomból. Ez tökéletes, könnyen építhető, szép dús és ívelt lesz tőle a pillám. Este a lemosással sincs gond és a szemem sem érzékeny tőle.

Utoljára szerkesztve: 2022.01.25. 22:18 - 2021.12.28. 21:29

Évek óta ezt a spirál használom. Nem irritálja szemem, nem viszket tőle, szép fekete. A hosszítás... nos 5 m-es pillákból nehéz szépet, de viszonylag szép eredménye van. Egyetlen hátránya (és ez egyéni szoc. probléma) , hogy a környéken nehéz beszerezni.

2021.04.17. 18:32

Nagyon megörültem amikor megláttam ezt a márkát, ugyanis eléggé érzékeny a bőröm. Nekem nagyon bevált ez a spirál, intenzív szín, tartós, nem mászik el és szépek tőle a pillák. Ára is baráti.