idusmidus
Kiszerelés: 5 ml
2022.05.17. 11:10
Flamingó árnyalatban választottam. Színe nagyon szépen pigmentált, nem fényes inkább olyan, mint egy folyékony rúzs. Összetevői miatt esett rá a választásom, de sajnos nem annyira tartós, gyorsan kopik. Illata semleges nekem, ami fő előny, hogy nem szárítja a számat. Szerintem veszek majd belőle másik színt is.
2016.08.19. 09:28
A korallszínűt vettem meg. nagyon szeretem. Grapefruit illata van, és nálam elég tartós. Nem marad olyan fényes sokáig, hanem ilyen ajakbalzsam érzetű lesz, egyáltalán nem szárít.
2016.04.03. 10:50
Én vörös árnyalatban vettem, a színe csodás, az illata is kellemes, nem olyan sokáig marad fent, de az összetevői nagyon jó hatásúak. Szerintem az ára se volt vészes. Ajánlani tudom.
2015.02.26. 01:03
Nagyon tetszik, mert gyönyörű színekben kapható és kifejezetten ápoló hatású. Tartósságban sajnos nem egy bajnok, de cserébe natúr. Én az illatát is szeretem.
2014.11.10. 11:26
A Rose Garden árnyalatot vettem meg.Az illata nem valami finom,de szépen színezi és hidratálja a számat.