„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
garden32
Krémes arclemosó hab, mely ápol, kisimít és feszesíti a bőrt.
Mélyen és hatékonyan tisztítja meg a fáradt bőrt a nap közben rárakódott szennyeződésektől.
Nem csak tisztít, hanem hidratál is, és minimalizálja a bőr kiszáradását.Természetes összetevők felhasználásával készült, káros összetevőket, tartósítószert nem tartalmaz, s már kis mennyiségben is alkalmas arra, hogy serkentőleg hasson a bőrre.
A benne lévő növényi kivonatok stimulálják a bőrt.
Minden bőrtípushoz alkalmazható, hatékonyan kezeli a bőr problémáit (zsírosság, szárazság), s azoknak is ajánljuk, akik érzékenyek a káros kémiai összetevőkre, vagy csak szeretnék bőrüket megóvni és hosszú időn át fiatalosnak és ápoltnak megőrizni.
2022.04.25. 14:45
Általában szeretem a Benton termékeket, de ez a lemosó borzalmas. Habosodni jól habosodik, de ahogy előttem már írták páran, csikorgósra szárította az arcomat és nagyon erős szappan szaga van. Ha nem drága pénzért vettem volna, akkor kidobtam volna, így alig vártam, hogy végre elfogyjon. Még több mint a tubus fele megvolt, amikor lepasszoltam nővéremnek, mert nem voltam hajlandó tovább használni. Ilyen, vagy ennél jobb minőségű lemosókat drogériában is lehet kapni, feleannyi pénzért vagy még olcsóbban...
2021.10.14. 08:56
Évek óta használom! Nekem rendbe teszi a kombinált arcbőröm. Folyamatosan újravásárlós!
2021.04.06. 19:50
Sajna ez egy nem túl jó termék ,olyan mint egy sima szappan,még szag alapján is
2021.04.03. 21:51
Minden szennyeződést eltávolít, viszont sajnos nagyon szárít. Eleve száraz bőrre egyenesen borzalmas. Hiába használok utána hidratálót és olajokat, másnapra szó szerint hámlik a bőröm. Nem akartam kidobni pár használat után, szóval próbáltam más termékeket beilleszteni a rutinomba, amik esetleg kompenzálhatják, hogy ennyire szárít, de semmi nem működött. Nagyon szomorú vagyok, mert szeretem a Benton termékeket, és tényleg nagyon jól tisztít, de száraz bőrre sajnos nem való.
2021.02.09. 05:46
Alaposan tisztít, kiadós mennyiség, az illata nem vészes, viszont az én bőrömet nagyon szárítja. Így számomra nem újravevős
Utoljára szerkesztve: 2020.09.10. 11:17 - 2020.09.10. 11:16
Hát szomorú, de ez nem egy jó lemosó sajnos. El fogom használni, de nem fogom újra megvenni.Nekem nem tisztít elég alaposan. A szaga is borzalmas, bár ahhoz pár nap alatt hozzá lehet szokni, de tipikus szappan szag.Ami a legjobban zavar , hogy a lemosás után annyira érdes érzés lesz a bőrömön, mintha szappannal mostam volna arcot. Szárító hatást nem fedeztem még fel, bár én sok mindent használok utána, lehet, hogy az ellensúlyozza... Hát nagyot csalódtam sajnosm pedig szeretem a márka termékeit.A Balea MED lemosó olcsóbb és 100x jobb.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.