Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Benton Fermentation Eye Cream Szemkrém

4.2
Hozzáadva 2024.04.08.
30 g

A szemkörnyék bőre érzékenyebb, ezért kíméletes ápolást érdemel. A komplex ápolást biztosító Benton Fermentation szemkrém csak és kizárólag első osztályú összetevőket tartalmaz, amelyek kisimítják a feltűnő ráncokat, és az egészséges bőr számára szükséges tápanyagokkal és nedvességgel látják el a szemkörnyéket. A krémes állagnak köszönhetően a termék könnyen felvihető, és a kellemetlen fényt el is felejthetjük.

10 990 Ft-tól

2024.03.30. 09:15

Sok jót hallottam erről a termékről, viszont számomra az állaga kicsit zavaró.(jobban szeretem a vizesebb állagú szemkrémeket) Szerencsére nincsenek ráncaim így változásról nem tudok beszámolni. Nem rossz, de ha elfogy nem valószínű, hogy ezt veszem újra.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.02. 08:15 - 2024.03.28. 17:47

Ha lehetne 10 csillagot adnék. Egyszerűn csodás krém. Annak ellenére, hogy egy testesebb krém, elég hamar beszívódik. Nekem elég problémás és érzékeny a szemem környékén a bőr, na de ez a krém... Hihetetlenül gyengéd, nem irritál, nem csípi a szemet, nagyon jól ápol és hidratál és valóban azt hozza amit ígér. Ápol és feltölt. Sosem mondanék le róla.

2024.03.19. 08:05

Sokáig nézegettem, nagyon szerettem volna, de az ára mindig visszatartott. De most a DM-ben féláron lehetett elhozni.Nagyon szuper, testes krém, jól hidratál, de sajnos csak ennyit tud. Teljes áron szerintem nem venném meg.

2024.03.09. 07:29

Anno elhasználtam belőle egy tubussal, nagyon nem volt semmilyen wooow hatás. Hidratált, kellemes volt, de nem tudott többet, mint amikor a szokásos, amúgy testes és csodálatos összetevőkkel rendelkező arckrémemet kenem plusz egy rétegben a szemem alá. Őszintén szólva ezt a szemkrém vonalat már nem is nagyon erőltetem, néha elcsábulok ugyan, de alapvetően azt gondolom, hogy ezek kisebb kiszerelésű arckrémek - túlárazva. Nem érzem sem koncentráltabbnak, sem hatékonyabbnak őket, pedig alapvetően ez volna az elvárásom. Nem mondom, hogy nem is létezik Az Igazi, de nekem még nem sikerült megtalálnom, pedig a felső-közép kategóriában keresgélek.

2024.01.24. 09:43

Drága, ez tény, de egy nagyon sűrű testes krém, ezért egy tubus hónapokig elég. Éppen csak gombostűfejnyi kell belőle, szépen hidratál, apró ráncokat azonnal eltünteti. Összetétel alapján is 5*!

2022.11.19. 15:28

Egyetértek azokkal, akik szerint ez egy testes, sűrű krém és semmilyen irritációt nem okoz, nem csípi a szemet. Teljesen illatmentes, fehér, nehéz kipréselni a tubusból a végét, de szétvágva kikapargatható.De: nagyon nem becuppanós. Az, hogy nehezen szívódik be, az enyhe kifejezés. 10óra múlva is zsíros tőle a szemkörnyékem, amikor hozzáérek.Ezen kívül semmi látványos hatás (mint pl. az AHC szemkrémeknél..)Biztosan nagyon jót tettem a bőrömmel, hogy megkapta a fermentált hatóanyagokat, de nem fogom újravenni. Kipróbáltam, pipa, de vannak más szemkrémek, amikbe beleszerettem.