Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Dm, online

Benton Snail Bee High Content Skin (régi)

4.1
Hozzáadva 2018.07.30.by

Oswin Oswald

A Benton Snail Bee High Content Skin egy toner termék. Arctisztítást követően alkalmazva hidratálja a bőrt és elősegíti a további arcápolók felszívódását.

Fehérítő és ránctalanító hatása mellett alkalmas a:

• túlérzékenység,
  • bőrszárazság,
  • pigmentfoltok,
  • pattanások,
  • egyenetlen bőrfelszín és
  • túlzott faggyútermelés kezelésére.

Parabén, ásványi olaj, alkohol, szteroid, benzophenon, szintetikus parfüm és mesterséges színezék mentes.

2023.11.14. 10:35

Nekem nagyon irritálta a bőröm. Kis mennyiségben talán nem, egyébként jól hidratál. Csökkentette a zsírosságot és egyenletesebb volt a bőrfelszínem a használata után. Tényleg erős, vagy én lehetek érzékeny a méhméregre vagy a csiganyálra.

2018.07.28. 18:00

Az első klasszikus tonerem, ezt is szerette a bőröm: az essence és a lotion mellett használtam az esti rutin részeként. A bőröm fantasztikusan hidratált volt tőle - akkor is ha például utazás miatt egyedül őt használtam. Ahogyan előttem is írták, sajnos "felvizezték" a formulát, mindenképpen tájékozódjatok vásárlás előtt a hivatalos weboldalon. (Én még a régit használtam.) Ezért nem is fogom újravásárolni. Az új összetevőkkel sajnos már csak a fiatalabb korosztálynak tudnám ajánlani - érettebb bőrre ennél komolyabb összetevőkkel rendelkező termékere lehet szükség.

Utoljára szerkesztve: 2018.07.19. 06:01 - 2018.07.18. 19:26

A majdnem mindenre pirossaggal reagalo, tulerzekeny boromre gondoltam hogy nem lesz jo ez a sok hatoanyag, ezert csak pici mintat rendeltem, hatha. :-) Jol tettem, mert ha teljes arcra kentem irritalta a borom, ettol is tok voros lett a fejem. Viszont a kezdodo pattanasokat tobb retegben tenyleg eltunteti.Amugy egy ragacsos reteget hagy, bar hidratal szepen.Szoval nem tudom, majd lehet hogy meg mintakat veszek.

2018.07.14. 12:16

Újra kaptam a teljes termékcsaládból ajándékba. Egyszeri használat után már egyértelmű ennél is, hogy ez egy vizezett változata a 2016-os évet megelőző, egyébként szenzációsan remek termének. Semmit nem tud nyújtani ahhoz képest, amit régen tudott. Ez is, akárcsak az összes Benton termék a megújulással fel lett hígítva, de nagyon. Az fentebbi összetevőlista pedig hibás. Ez a jelenleg érvényben levő: http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_ae0c239458.htmlEnnél sokkal jobb tonerek/ softenerek vannak ebben az árkategóriában is bőven (pl. Hada Labo).

Utoljára szerkesztve: 2018.07.03. 11:33 - 2018.05.21. 11:49

Most rendeltem a Lotion-al együtt egy minta csomagot.Elsőre szerettem volna kipróbálni milyen mielőtt megveszem az egész kiszerelést.A méretét látva nem vagyok benne biztos,h látok valami változást,attól tartok mire hatna elfogy.Amit már elsőre észrevettem az az, h reggelre nem zsírosodik az orromnál a bőr.Ez már egy jó pont.Már több mint egy hónapja használom.A kis minták egész sokáig elégnek bizonyúlnak, igaz csak este használom.Azt nem mondanám, h a bőrhibákon, pigmentfoltokon javítana,de a bőröm határozottan szereti.Reggelre nagyon puha az arcom, az T- vonal zsírosodása határozottan csökkent.Biztos, hogy újraveszem azt még nem tudom, hogy mindettőt vagy csak a Lotiont.

2018.02.07. 09:48

A Lotion-jével együtt használom, nekem szuperül bevált, a kettő együtt remekül hidratál. A pumpás adagoló amiatt nem túl praktikus szerintem, mert gyakorlatilag víz állagú a termék, így ha nem vigyáz az ember, akkor jóval többet adagol, mint amire szükség van.