ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Diospyros Kaki (Persimmon) Leaf Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Délkelet-Ázsia, Kína és India ősi kultúrnövényének, a datolyaszilva levelének a kivonata. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrvédő és tonizáló hatású összetevő. E szerint a forrás szerint az összetevő kozmetikumokban használva segít enyhíteni a dermatitis (bőrgyulladás) tüneteit, enyhíti a bőr viszketését.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.