Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Dm, online

Benton Heartleaf Cream

1 vélemény
Hozzáadva 2024.01.24.by

bogiis

50 g
  • Alacsony hőmérsékleten extrahált Jirisan Heartleaf kivonatot (Houttuynia Cordata Extract), pórusápoló összetevőket és hidratáló/nyugtató összetevőket tartalmaz.
  • A krémet a zsíros bőr vagy a kitágult pórusok miatt aggódók és az érzékeny bőrű egyének számára fejlesztették ki.
  • A krém nyolc tanninban gazdag növényből álló tannin komplexet(enyhén kesernyés ízű) tartalmaz, amely a megnagyobbodott pórusokkal és a túlzott faggyúval kapcsolatos problémák kezelésére szolgál.

2025.02.20. 10:24

Miután a Pyunkang Yul Ato cream blue labelt kúraszerűen használtam és szépen helyrehoztam a barrieremet, már nem száraz, érzékeny a bőröm, kerestem egy másik ceramidos, nyugtató, nem komedogén krémet napi használatra (eredetileg zsíros, pattanásra hajlamos a bőrtípusom, öregedéssel párpsítva). Ksistersről rendeltem, eddig be is vált, jól kenhető, gyorsan beszívódó krém, egyből nyugtat és talán a pirosságot is levitte kicsit. Nem hagy zsíros érzetet, hidratáló hatása is megfelelő nekem, remélem, hosszú távon is beválik.