Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
bogiis
2025.02.20. 10:24
Miután a Pyunkang Yul Ato cream blue labelt kúraszerűen használtam és szépen helyrehoztam a barrieremet, már nem száraz, érzékeny a bőröm, kerestem egy másik ceramidos, nyugtató, nem komedogén krémet napi használatra (eredetileg zsíros, pattanásra hajlamos a bőrtípusom, öregedéssel párpsítva). Ksistersről rendeltem, eddig be is vált, jól kenhető, gyorsan beszívódó krém, egyből nyugtat és talán a pirosságot is levitte kicsit. Nem hagy zsíros érzetet, hidratáló hatása is megfelelő nekem, remélem, hosszú távon is beválik.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.