Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Yura
A legjobb bőrápoló szérum seborrheás dermatitiszre, aknés, zsíros bőrre faggyúszabályozó hatóanyagainak köszönhetően. Tisztítja a pórusokat, felszívja a felesleges faggyút és szennyeződéseket. Megújítja a bőr textúráját és csökkenti a bőrpír megjelenését tisztító hatásával. Klinikailag bizonyítottan 39%-kal csökkenti a faggyút és 28%-kal javítja a finom vonalakat.
2025.01.25. 23:23
Mivel a termékcsaládtól nem csak a szérumot, hanem az arclemosót és a tonikot is használom, így nem tudom biztosan, hogy ennek az egy terméknek köszönhető-e a bőröm makulátlansága, vagy a komplett termékcsaládnak, akárhogy is, az együttes hatásuk is lenyűgöző! Hihetetlenül tiszta, de nem kiszárított bőr a végeredmény, nagyon szeretem az eredményt, ajánlom pattanásosodásra hajlamos bőrűeknek.
2021.01.09. 18:43
Mèg tesztelés alatt van ez a szérum, pàr hete hasznàlom. Acnés, irritációra hajlamos, kombinált bőröm van sajnos sok heggel a pattanások utàn. Vegyes tapasztalataim vannak eddig. Állagra hagyományos szérum àllag, nekem szagtalannak hat. Könnyen beszívódik. Úgy làtom, mintha a pirosságot segítene csökkenteni, illetve a hegek is elkezdtek valamennyit halvànyodni. A kialakuló pattanásokat szépen kezeli, hamarabb elmúlnak, mint eddig. Ezelőtt volt pattanás ami napokig gyulladt és küzdöttem vele, ez most nincs. Viszont az orromom és az ahhoz közeli orca részen a bőröm nem szereti, ez gyulladt pattanások formájában mutatkozott meg, így oda nem hasznàlom. Szerencsére ezek elmúltak. A kisebb kiszerelést vettem meg, örülök, hogy így döntöttem, bár így is sokáig eltart majd, elhasznàlom, de más szérumokat is ki fogok próbálni, màr keresem az utódjàt.
Utoljára szerkesztve: 2020.07.19. 14:52 - 2020.07.13. 10:51
Nagyon hajlamos vagyok a pattanásokra, de mióta áttértem a tudatos bőrápolásra és egy kifejezetten acnék elleni rutint alakítottam ki, látványosan csökkent a pattanások száma (az elmúlt 4 hétben most van először). Ebben pedig nagy szerepet játszik ez a kis szérum is, ami pazarul tisztítja a pórusaimat és összébb is húzza őket, és a készülőfélben lévő pattanásokat is kezeli. Én 15 ml-es kiszerelést vettem és úgy is hogy este és reggel 3-3 cseppet használok, sokáig elég, de az árát soknak találom. Ezzel szemben az 55 ml-es ár-érték arányban biztos hogy sokkal jobban megéri. A szérum állaga elég sűrű, de jól kenhető, az illata nem kifejezetten kellemes, de nem is taszító, ráadásul inkább ezt szagolgatom, mint hogy fragnence legyen benne. Összességében én meg vagyok vele elégedve, teszi a dolgát, az INCI-je is egész szép, de még mindenképp ki fogok próbálni más szérumokat is.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.