Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók

Hozzáadva 2024.03.26.by

Oswin Oswald

20 g

Megújult változat

Védi a bőrt, ellátja tápanyagokkal, növeli vitalitását és ellenálló képességét. Egységesíti a bőrtónust, hidratál és simít. Parabéntől, ásványi olajtól, alkoholtól, szteroidtól, benzofenontól, szintetikus parfümtől, mesterséges színezéktől mentes. Anyaga 100% tiszta pamut.

2024.06.21. 01:42

Pozitívan csalódtam! Azt hittem egy tipikus túlárazott maszk, de tényleg jó! Piros, érzékeny, száraz bőrre raktam fel, és mire levettem teljesen megnyugodott tőle.

2024.03.02. 20:13

Hú, ez nagyon jó kis maszk. Kiemelném a méretét (kivágásait) is, mert mindig bajom van azzal, hogy “nem fér el” a szám a maszkokban (pedig kicsi). :D Ennél tökéletesen illeszkedett mindenhol. Piros pont. Az összetevői szépek, bár a “sH-Oligopeptide-1” leírásánál picit meghökkentem…Összességében kellemes, hatékony és látványos az eredmény, jót tett a bőrömnek.

2024.02.28. 07:06

Olvasva a véleményeket, elég megosztó termék, vagy egy csillag, vagy öt, az igazság valahol a kettő között van. Nekem a méretével, az anyag vastagságával nem volt gondom. A hidratálása nem látványos ,sőt szinte alig hidratát, hamar beszívta a bőröm, nem volt ragacsos. Kárt nem csinált, de pluszt sem adott hozzá a rutinomhoz.

2023.12.27. 11:46

Csatlakozom, az előttem szólóakhoz, akiknek nem vált be, egyszerűen csíp, nem szívódik be, nem kellemes a viselete. Utána fél percig sem éreztem hidratáltságot, többet nem is venném meg. Kellemetlen gagyiság.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.22. 21:09 - 2023.12.11. 21:35

Szeretem ezt a terméket. Azt sem bánnám ha örökre az arcomon maradna. Rengeteg anyag marad még a tasakban. Azt a mellkasomra oszlatom. Nagyon puha és sima bőrt eredményez.

2023.11.22. 10:01

Imádom. Nagyon szépen hidratál. Egyetlen hátránya, hogy furán illeszkedik az arcomra.