Sminkek szemre

Berrywell Augenblick Szemöldök- és Szempillafesték

3.9
Hozzáadva 2012.07.18.by

szucslia

Professzionális tartós szemöldök- és szempillafesték.

Válsztható színek: fekete, kékesfekete, barna, világosbarna, gesztenye, grafit

Utoljára szerkesztve: 2025.01.13. 18:27 - 2025.01.13. 18:26

Hiába a német minőség, én nem vagyok megelégedve... A 3%-os oxigentáját sem tudtam elhasználni. Hiába a krémes formula, nem tartós. Pedig 61 ml-es volt és sokáig elég lett volna.

2019.02.26. 14:45

A tartósságával nem vagyok teljesen megelégedve, de a színe legalább egyenletes, nem úgy, mint a Refectocilnak, amit korábban sokáig használtam, de egyszerűen mindig foltos, néhol halvány, néhol erősebb lett, ha egyáltalán fogott. Ezt sokkal jobban szeretem, szép a színe, jól fog, nem is túl intenzív, de azért látszik is rendesen. 2-3 napig marad meg bőrön, utána veszít a színéből, de még másfél-2 hét amíg látszik, bár szerintem ez kicsit egyénfüggő is, lehet, hogy nekem ledobja a szemöldököm.

Utoljára szerkesztve: 2018.08.25. 13:55 - 2018.01.17. 22:46

UPDATE:Akármennyi ideig hagyom fent már ez sem fogja be a szemöldökömet szépen. Foltos és nagyon halvány. Emiatt sajnos nekem 1*Nagyon sokat szenvedtem mielőtt megtaláltam ezt a terméket. Ezelőtt barna profipil szemöldökfestéket használtam, ami foltosan fogta be a szemöldökömet ( ha egyáltalán befogta ) és elég halvány is volt. Félve vettem meg és próbáltam ki, de már első alkalommal elégedett vagyok, mert szép barnára befogta, natural brown színt vettem. Imádom!!:)

2016.11.23. 10:14

690 Ft-ért vettem fodrászkellékesben + hozzá 100 Ft-ért 3%-os oxi. A natural brownt vettem meg, ez volt a legsötétebb (sötét barnára szoktam festeni), mikor kinyomtam a festéket + felkentem megijedtem nagyon mert gesztenyebarnának tűnt, és féltem, hogy vöröses lesz, de 20p után lemosva szép sötétbarna lett. :)

2016.09.10. 19:02

Végre! Nagyon sok időbe került, mire beszereztem. Bosszantó, hogy mennyire elérhetetlen, csak rendelve lehetett megvenni. Ahol vettem hozzá színelőhívót, abban a fodrászkellékesben nem is ismerték ezt a márkát. 3 %-os RefectoCil oxit használok hozzá, mert rendelésnél lehagyták a Berrywell oxiját, csak a festéket rendelték meg. A kékesfekete árnyalatot vettem meg. 15 percig hagytam a szemöldökömön, egy üdítősüveg kupakjában kevertem ki a festéket. :) A hozzá kapott pálcikával kentem fel, nagyon könnyű volt így a felvitel. Egy biztosan megállapítható: Jobb, mint a Swiss-o-par-os festék. De még ezzel a termékkel sem lett teljesen olyan a szemöldököm, amilyenre vágytam. Erős, határozott kontúrt akartam a szemöldökeimnek, ez sajnos nem teljesen sikerült, bár ez annak is betudható, hogy hiába némileg vastag a szemöldököm, azonban nem olyan sűrű szálú. Az pozitívum volt, hogy nem festi be a bőrt. Igaz, több időt vesz igénybe, mint a másik említett márka, de akkor is jobb, főként állagra, könnyebb egyenletesen eloszlatni a szálakon. Nem bántam meg, de örülnék, ha erősebb lett volna a festés végeredményt tekintve. Másodszori festésnél kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.4 csillag, mert átütőbb színerősséget szerettem volna, és mert körülményesen beszerezhető. De amúgy jó termék.

2016.02.14. 18:02

Szuper ez a termék, benne találtam meg a tökéletes festéket.Igaz csak 13 használatra eleget ígér, de nekem még mindig van a tubusban bőven, pedig egy 15x tuti használtam már.A tartóssága is tetszik, bőrön is simán megmarad egy hétig, ha elég erősre van keverve, plusz egy fél órát rajta hagyva, a szemöldökszálakon pedig olyan 2-2,5 hét után kezd látszani a kopás.Amit sajnálok, hogy sokat kell belőle kidobni, vagy csak nekem nem megy egyszerűen, hogy optimális mennyiséget kikeverjek, de tényleg sokáig elég egy kis tubussal, szóval nem baj. És nagyon jó ára is van, kb az előhívóval egy árban, ami pedig több tubusra elég, úgyhogy nem kell belőle sokszor vásárolni újat.