Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Andicska
2022.01.02. 12:18
Szuper ampulla, több kúrát végigcsináltam vele évekkel ezelőtt és nagyon hatásos volt.Könnyű használni,felkenve egy picit bizserget , szerencsére nem ragad. A hajhullást mérsékelte és sok babahajam nőtt tőle.Akkoriban nehezen volt beszerezhető , mindig fodrászon keresztül vettem, azért nem volt állandó vendég a fürdőszobámban.Az ára nagyon kedvező.
2017.07.02. 12:46
Egy időben sokat használtam, rettentő gyorsan nőtt tőle a hajam, szerettem nagyon. Most már a természetes dolgok felé mozdultam el, nem biztos, hogy a hajamra kenném újra . 😊4 csillag az összetevők miatt.