Sminkek szemre

3.5
Hozzáadva 2023.01.16.by

MartiWindisch

38 g

A beauty influencer Shannon Harris (Shaaanxo) és a márka nagy sikerű kollaborációjának második kiadása, amelyben az eredeti paletta 9 szemhéjfestéke mellé 9 új szín érkezett.

$24-tól

2018.10.02. 16:11

Nekem nem lett kedvencem. Az egyik rúzs amit kipróbáltam, gyorsan lekopott. A palettája szép, de semmi különös, ennél olcsóbban is lehet kapni ilyen színeket. Ráadásul a csomagom hibásan érkezett (pont az említett szín szét volt maszatolódva a palettán). Inkább eladom.

Utoljára szerkesztve: 2018.09.06. 14:44 - 2018.09.06. 14:43

A kedvenc mindennapi palettám, mióta megvettem! Sokáig gondolkodtam a rendelésen, de a szállítási költség mindig eltántorított. Aztán egy "blogsale"-en hihetetlen jó áron hozzájutottam, nem volt kérdés, hogy kell nekem. :) Egyébként is kedvelem Shaaanxo-t, és szerintem remek kis összeállítás ez a paletta. A csatornáján jó pár videó található, amiben ezt használja, szóval lehet inspirálódni. :) Nagyon szépen pigmentált, jól satírozhatóak, egymással remekül párosíthatóak a színek. Amit a leginkább szeretek benne, hogy egyáltalán nem pereg felvitel közben, és nem fakulnak a színek nap közben. Nyaralásra is ezt vittem magammal, hisz lehet vele alig-smiket is készíteni, és party-sminket is. Olyan csodás színek vannak benne, hogy sokszor csak egy színt használok, azt jól eldolgozom. Ez más palettáknál nem igazán szokott előfordulni. :) Első blikkre olyan kis uncsi színeknek tűnnek, de nézzétek meg a swatchokat, nagyon izgi kis színek vannak benne! :) Úgy látom most van fent egy eladó példány szuper áron, én lecsapnék rá a helyetekben! :)

Piactér

Több mutatása