Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Kozmetikus, online

Bielenda Carbo Detox Mattító és Hidratáló 24h Arckrém Aktív Szénnel

Hozzáadva 2018.07.19.by

tika

Aktív szénalapú, mattító és hidratáló arckrém, mely hatékonyan javítja a kombinált és zsíros, vagy szürke tónusú, tág pórusú, elszíneződésekkel teli bőr kondícióját. Az aktív szén méregtelenítő és pórusszűkítő hatású, csökkenti a faggyútermelést.

Utoljára szerkesztve: 2020.05.20. 13:37 - 2020.05.14. 20:52

A színe és az illata miatt két csillag. A krém éjfekete és kocsonyaszerű, csicsás szép üvegben érkezik aztán felbontás után a finom sárgadinnye illat megcsapja az orrot. Az én zsíros pattanásos bőrömnek túl sok, (nem szárít egyáltalán) és egy fekete filmréteg hagy maga után. Este használtam, már az is feltűnő volt hogy felkenés után sem tudta befogadnia bőröm és szürke árnyalatban pompáztam, de gondoltam reggelre történik a csoda és jó lesz éjszaki krémnek. Tévedtem, de hatalmasat. Reggel ugyanúgy egy furcsa filmréteg fogadott "kapargathattam" le a szürke trutyit. Nem biztos, de megkockáztatom hogy még ajándékozott pattanást is. Összességében nem is értem mit vártam. Talán csak az fogott meg benne, hogy detox (ami általában nálam beválik) és hogy fekete. Később lehet bepróbálkozom inkább vele arcmaszkként és jövök frissíteni hátha úgy több sikere lesz.Update:Arcpakolásként jobban bevált, de súlyosan fojtogató és tömény a illata. Nyárra ajánlom jobban mert hűsítő érzetet produkál. Vastag rétegben felviszem majd a be nem szívott maradékot lemosom. Újravenni így sem fogom viszont.

2020.01.02. 19:27

Imádom, bár nekem az arcom nem szívja be teljesen. Pihe-puha bőrt varázsol anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. Kár, hogy azt hiszem meg fogják szűntetni.:(

2017.08.30. 14:50

Jópofa, hogy fekete színű a krém, de felkenve persze ez már nem látszik. :-)Tényleg mattít (!), de csak elszánt zsíros bőrűeknek ajánlom, mert hidratáló hatása csekély, sőt inkább szárít.Sminkelni jól lehet rá, bár én egy fényvédőt még használok fölé, ez mondjuk csökkenti a mattító hatást is.Az illata elsőre nagyon kellemes sárgadinnye illatú, de nagyon erős, ezért könnyen megcsömörlik tőle az ember.