Intim mosakodók

Bilka 100% Aqua Natura Hidratáló Intim Mosakodó

1 vélemény
Hozzáadva 2014.12.16.by

nomoi.81

Gyengéden tisztító és hidratáló intim mosakodó gél

A komfort érzését biztosítja a nap 24 órájában, és védelmet nyújt a nem kívánt egészségügyi problémáktól. Nem tartalmaz agresszív hatóanyagokat, a korai tizenéves korban is javasolt alkalmazása, használata. Mindennapi használatra alkalmas, friss és tiszta érzést biztosít egész napra.

Aktív összetevők és hatásai:

• Tiszta uborkavíz – hidratáló és nyugtató hatással bír.
  • Allantoin – megnyugtatja az intim területek nyálkahártyáját.
  • Kamilla kivonat – tisztító és Anti-bakteriális hatsású, segíti a fiziológiás pH érték fenntartását.
  • Körömvirág kivonat – nyugtató, hidratáló, Anti-bakteriális és gombaölő hatású, serkenti a sejtek regenerálódását.
  • Aloe Vera kivonat – táplálja az intim terület hámrétegét és növeli annak természetes védekezőképességét.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kiszerelés: 350 ml

2016.11.12. 18:46

Ez az első intim mosakodógél, amit használok, de végül is olyan termékről van szó, aminek túl nagy hatását nem érzi az ember (vagy csak ennél a márkánál van ez, nem tudom). Használat közben és utána 1-2 percig nagyon frissítő érzést nyújt, az illata elsőre nagyon kellemetlen volt számomra, de azóta egészen megszerettem, ez már csak ízlés kérdése. Mivel tényleg nincs tapasztalatom ilyen téren, én csak annyit mondanék, hogy elsőre nem rossz, és inkább pozitív hatást érzek, mint negatívat. :) 3 csillagot adok, ezzel éreztetve, hogy szerintem egy átlagos termékről beszélünk. :)