Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
b.zsuzsi
Zsíros, problémás szeboreás fejbőrnél javasolt
Szabályozza a fejbőr fagyútermelését. Gyengéden tisztít. Mérsékli a viszketettséget. Kezeli a gyulladt fejbőrt. Rendszeres használat után látványos a javulás!
Utoljára szerkesztve: 2025.03.25. 01:43 - 2025.03.24. 22:19
Tényleg működik seborrheás fejbőrre! Szkeptikus voltam a drága samponok után amiket használtam, de be kell vallani tényleg teszi a dolgát! És még jóval olcsóbb is, már többször újra vettem, ajánlom! 😊 Csak a fejbőrömre használom, így sokáig elég is egy flakon,2xmosás/alkalommal is.
2025.01.18. 13:09
Én nem az itteni véleményekre alapozva vásároltam a terméket, hanem ajánlásra. Nekem nagyon pozitív az eddigi tapasztalatom, nagyon gyorsan zsírosodó hajamra 2 hónap használat után tökéletes. Nekem ezzel a samponnal sikerült heti 2x hajmosásra csökkenteni..tudom valakinek még ez is sok, de nálam ez nagy csoda! 2x mosom át vele a hajamat,a második jó habos réteget 5 percig fent hagyom még rajta.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.16. 14:19 - 2022.07.18. 05:43
Szerencsére nem olvastam el vásárlás előtt a véleményeket. Nekem nagyon bejön! Illata hihetetlen jó, tartós. 3-4 napig is kitart, ami szuper szerintem, nem kell gyakran hajat mosnom. A viszketést az első alkalommal kezelte. Nem kell belőle sok, jól habzik. Örülök, hogy rátaláltam. Látszik, hogy mindenki különböző, valakinek bejön, valakinek meg abszolut nem.
Utoljára szerkesztve: 2021.12.11. 08:34 - 2021.12.11. 08:34
Szerintem változtattak az összetételen, régebben csak ez segített az érzékeny fejbőrömön, majd másik sampont használtam, utána újra ezt, és nem túl jó. Nincs tartása a hajamnak, a fejbőröm még érzékenyebb lett, hullani is kezdett a hajam. Áttértem a Napvirág szilárd samponjára, az bevált egyszer, úgyhogy nem is keresek másikat.
2021.08.06. 11:16
Az illata miatt kap két csillagot,de a zsíros hajammal semmit nem csinált. Pedig reménykedtem,hátha majd ez lesz az,ami kitolja a hajmosások közti időt,de nem jött össze sajnos.
2021.04.13. 11:41
Az illatát szeretem nagyon. Szeborea ellen vettem, na nekem nem hogy javított volna a helyzeten, hanem rosszabb lett tőle. Sajnos elől a fejbőrömnél sokkal jobban kiszárította, mint előtte bármelyik másik sampon. Az illata miatt kap tőlem 1 csillagot.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.