Testápolók

Bilka Grape Energy Mellfeszesítő Gél

1 vélemény
Hozzáadva 2016.02.04.by

aszisz

Megemeli és feszesebbé teszi a melleket! Rendkívül gyengéd és enyhén hűsítő gél mellformáló és mellnagyobbító hatással a KIGELIA Africana és természetes Fehér Szőlő kivonattal!

• A KIGELIA Africana egy nyugat afrikai eredetű fa gyümölcséből származik. Afrikai nők ősidők óta használják a szoptatás befejeztével a több mint 5.kg. tömegű gyümölcs husát, mellük szépítésére és tonizálására. A nyugat afrikai nők még ma is napi szinten használják a Kigelia gyümölcs kivonatát mellük gondozására. Dermatológiai laboratóriumoknak a Kigelia Africana-val kapcsolatos tanulmányai azt mutatják, hogy a gyümölcsben jelenlévő flavonoidok és phytosterol saponinok egy hormon jellegű tulajdonságot demonstrálnak, amely tulajdonság felelős a mell feszesítéséért.
  • A Fehér Szőlő kivonat természetes úton javítja a bőr strukturáját és stimulálja a mellizmokat ezáltal lifting hatást gyakorol a megereszkedett mellekre. A gél rendszeres használata egészséges életmóddal egybevetve látványos eredményekhez vezet a gyönyörű mell megformázásában!

2016.01.21. 08:28

Kellemes, gyorsan felszívódó, finom illatú, könnyű gél állagú mellápoló. Nekem sokáig elég volt, igaz, nem is kellett vele nagy területet ápolnom :( Én semmi változást nem tapasztaltam a használatától, ezért még egyszer nem is veszem meg. Ártani nem használ kategória :D