Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Online, drogériák

BioBalance Szuper Bőrfeltöltő Intenzív Hidratáló Arckrém Tengeri Kollagénnel és Hialuronsavval

4.9
Hozzáadva 2023.05.25.by

cwfan

• Feszesítő, bőrerősítő, többrétegű mélyhidratálás.
  • 94%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.
  • Dermatológiailag tesztelt.
  • Intenzíven hidratáló.
  • Feszesítő.
  • Bőrfeltöltő.
  • Ránctalanító.
  • Kollagén- és hialuronsav támogató.

2025.04.19. 08:29

Egyszerű, fehér krém. Tiszta, maradéktalanul beszívódó, bőrbarát. Nagyon jó érzés használni, elégedett vagyok a bőrképemmel.

2025.03.25. 10:13

Elégedett vagyok a krémmel, száraz, érzékeny bőröm van. Jól hidratál, jól feltölt, jó az állaga, beszívódik gyorsan. Felbuzdulva vásároltam más termékeket is a márkától.

2025.01.28. 14:58

Csodálatosan balzsamos az állaga, hamar beszívódik, pillanatok alatt puhává varázsolja a bőröm. De sajnos nekem könnyezik tőle a szemem. Nem akartam oda másik krémet kenni, ezt szántam szem alé is, de egy idő múlva könnyezek és kicsit homályosan látok. Nem csípi, nem irritálja, csak könnyezek. Sajnálom, mert szívesen maradtam volna ennél a krémnél.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.07. 19:47 - 2024.10.14. 08:24

Nagyon szuper érzés használni, a textúrája valami álom. Egy icipicit néha sok még nekem, de ez nem a krém hibája, melegebb időben a testesebb krémeket leizzadom. Télre tökéletes lesz, akár nappal a szabadban is. Most még csak éjszakára használom, nagyon jól hidratál, egyértelműen a legjobb hidratálókrémem eddig. Valamelyik nap sikerült kicsit túlhámlasztanom a bőröm, a lemosható AHA sokáig maradt fent, pár perc alatt enyhítette az égő érzést. Egy icipici, halovány, kellemes illata van, bár INCI szerint nincs benne illatanyag, én pont imádom ezt a mértéket. Egyetlen dolgot nem kedvelek benne, hogy üveges. Habár tényleg szép és igényes kivitel, picit macerásabb a használata, hogy mennyit veszek ki, és mindig ott a veszély, hogy valamelyik kölköm leveri... :P De ez csak egyéni preferencia, csillagot nem vonok le érte, illetve az is igaz, hogy így maradéktalanul el lehet majd fogyasztani. Azt még nem tudom, milyen gyorsan fogy majd el, de míg tart a hideg idő, biztos, hogy újra is fogom venni. Az ára is abszolút megéri. (Egyébként a dm-ben 4000 Ft, ezt csak azért írom, ha valakit a fenti 5K visszatartana, téves infó.) Update: Így a hidegebb időben egyre csak jobban imádom. Nem tudok belőle túl sokat kenni, annyira jól beszívja a bőröm. Nem próbáltam még soha luxus kategóriájú hidratálókat, de komolyan mondom, hogy nem is érdekelnek. Nem tudom elképzelni, hogy kéne vagy lézezik ennél jobb krém nekem.

Utoljára szerkesztve: 2025.04.10. 14:24 - 2024.09.11. 10:02

Már a harmadik üvegcsével használom el és imádom. Kombinált bőröm van és ez a krém télen nyáron tökéletes. Nem tocsogok tőle, szépen lehet rá sminkelni is, maradéktalanul beszívódik. A legjobb benne nekem, hogy nem okoz pattanásokat.

2024.08.08. 09:17

Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. Rendkívül érzékeny bőrömre bevált. Előtte a cerave hidratáló krémét használtam, de nem éreztem, hogy valóban hidratált volna.