Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Biobaza Honey Kiss Természetes Dezodor

3.2
Hozzáadva 2017.03.14.by

Reniii

Antibakteriális formulája manuka-mézet, olíva- és zsályalevél-kivonatot tartalmaz, így segít megőrizni a bőr természetes frissességét.

Parabént, tartósítószert, hozzáadott mesterséges színezéket és illatanyagokat nem tartalmaz.

2017.11.06. 17:43

Hát ez tragédia. Életemben nem találkoztam ilyen Büdös dezodorral.. hatalmas csalódás.Elhasználtam, mert megvettem, de senkinek sem ajánlanám. :(

2017.06.08. 04:46

Akciós volt, gondoltam kipróbálom. Sajnos nem semlegesíti a szagokat, hanem keveredik velük... :( Egyébként a téli hidegben ez nem is okozott gondot, de most már inkább nem nyúlok érte. Illetve még egy furcsaság: egyik reggel felkentem: és csípte a bőrömet - másik reggel viszont nem. Próbáltam összefüggést keresni, mondjuk szőrtelenítettem az érzékenyebb napok előtt? De nem. Nem jöttem rá, miért reagáltam rá egyik nap irritációval, másik nap pedig nem. Sajnos több olyan nap volt, amikor irritált, mint amikor nem. :( A múltkor megszaglásztam a levendulás kiadását a boltban, de végül inkább lebeszéltem magam róla.

2017.04.29. 08:49

Szörnyű.. megvettem az illata miatt meg hogy mert Bio és drága biztos jó lesz. de semmit sem használ...

2017.02.25. 10:22

a többi aluminium mentes társához képest elég jól teljesít (a dr organic nálam pl egyáltalán nem vált be) az illata elég vad, viszont cserébe viszonylag tartós

2017.02.22. 08:23

DM boxban jutottam hozzá, de csak mostanában kezdtem el használni. Többek között a nagyon erős méz illata tartott eddig vissza. A használat során idővel enyhül az illat. Régóta aluminium mentes deo-kat használok, így gondoltam, hogy az izzadást nem fogja megakadályozni, a célom inkább, hogy a szagokat semlegesítse/elfedje, erre nekem bevált. Meglátjuk, hogy a jó időben is megállja-e majd a helyét.

2017.02.05. 21:30

Akciósan vettem a Dm és gondoltam kipróbálom. Nekem nagyon bevált, szerintem újra veszem ha a mostani elfog fogyni. :)