Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Bioderma Atoderm Krémtusfürdő

3.3
Hozzáadva 2017.07.13.by

evelyn86

Tápláló krémtusfürdő mindennapos használatra, amely meggátolja a bőr szárazságának kialakulását. Kíméletesen tisztít. Hidratálja a bőr. Nyugtat és védelmet nyújt. Puhán tartja a bőrt. Allergénmentes. Szappanmentes. Parabénmentes. Hipoallergén.

2022.05.03. 17:30

Ázott kutyaszaga van, hihetetlen nagy csalódás volt az olajtusfürdő után

2021.12.29. 08:02

Nem bánt, de semmivel sem táplálóbb, mint géles verziója, télre vettem őt, és talán nem is annyira fertőtlenít.Ezért a füllentésért nem jár az 5 csillag.

2021.03.05. 20:50

Száraz, kipirosodó, viszkető a bőröm, ha nem jó tusfürdőt használok. Ez bevált. Kellemes illata van pár nyomás elég az egész testre. Megéri az árát, mert sokáig elég.

2020.05.18. 09:06

Száraz, érzékeny bőröm van. Elégedett vagyok a tusfürdővel, nem szárít, nem irritál, csak jókat tudok elmondani róla.

Utoljára szerkesztve: 2020.06.26. 08:07 - 2020.04.19. 11:14

Update: FIGYELEM megvaltoztattak az osszetevolistat. Olyannyira hogy konkretan egy uj termeket kapunk a regihez hasonlo uj csomagolasban ugyanazzal a nevvel. En mar ezt hasznaltam https://www.bioderma.fr/nos-produits/atoderm/creme-de-douche. Na es most az errol alkotott velemenyem: Rettenetes, ekcemasok menekuljetek! Csontszaraz lett tole a borom, elojott az ekcemam meg a nyakamon is ahova kerult belole, ugy nezett ki a borom mintha a napon megegtem volna es kipirult nem kicsit. 1 ora kellett hogy eltunjon de a feszito szarazsag meg masnap is erezheto volt. Mintha kiszivtak volna a borombol az osszes vizet. Joval kevesbe habzik mint az elodje es a szine is csontfeher lett. Az illata is megvaltozott. 2. alkalommal furodtem vele es egyben utoljara. SOHA TOBBE BIODERMA ATODERM KRÉMTUSFÜRDŐ! Visszatertem az Atoderm olajtusfurdohoz. Ha azt is tulgondoljak mas marka utan kell neznem.Most hogy bekoszontott a tavasz az Atoderm olajtusfurdo mar picit nehez erzetu. Ez lagy kremes habot kepez es konyebb lemosni. Szolid finom illata van es puha bort hagy maga utan. Az ekcemas boromet nem irritalja, tunetmentes vagyok a hasznalataval. Biztosan ujraveszem!

Utoljára szerkesztve: 2019.05.21. 13:02 - 2019.04.30. 12:55

Tegnap próbáltam először, de szerintem minden rendben volt vele. Hosszútávon lesz ez persze érdekes, kíváncsi leszek, hogy szárít-e vagy valóban hidratal, mert tegnap mintha egy kis húzódást éreztem volna. Az illata nem rossz, de nem estem hanyatt tőle, az állaga sem rossz, pont megfelelően habzik. Egyelőre 4* az update-ig.Update: nem nagy szám és gyorsan fogy