balogh.andrea
A Bioderma Hydrabio H2O arc- és sminklemosó gyengéd és hidratáló arc- és sminklemosó mindennapi használatra, amely nem igényel használat után leöblítést.
2024.03.05. 15:03
Mindennapos smink lemosására legjobb, érzékeny bőrőm van, de a rózsaszín verziójánál is jobban szeretem ezt. Nem csíp, nem húzódik a bőrőm utána. Alkalmi/vízálló sminket olajos lemosóval érdemes először, de ha nincs más 2-3 körből ő is lehozza.
2023.12.30. 11:58
Több éve ezt használom és teljesen elégedett vagyok vele.Nem csíp, nem szárít, szépen tisztít.A sminket picit több ideig tart vele leszedni, de ettől még megérdemli az 5 csillagot.
2023.04.11. 08:39
Meg vagyok vele elégedve, de nem 100 %-ig. Az árához képest nem annyira hatékony.
2022.09.13. 20:57
Ritkán sminkelek, de akkor micellás vizzel szedem le a sminket, és utána jön a szokásos arclemosás. Nagyon bevált. Talán alaposabban tisztít mint a pink Garnier, de drágabb is. Ha kell új üveg, és találok ilyet nagyon akciósan, fogok belőle még venni, de amig nem nyerem meg a lottot, inkább a Garniert tartom a polcomon. Ez annyival nem jobb, mint amennyivel drágább.( mind a 2 jó termék szerintem )
2022.06.30. 04:03
Nagyon igényes bőrömet nem szárítja, nem irritálja. Végre egy lemosó, amit használhatok a Cerave mellett.
2022.04.13. 13:46
Soha többet más lemosó/micellás víz!! Mindig kupon napokon vásárolom, mivel ára jóval magasabb mint akár egy Garnieré. Nekem sokáig elég, mivel ritkán sminkelem magam. 2-3 hónap is akár, nem mindennapi használatban!