Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate

2.8
Hozzáadva 2023.05.02.by

limonade

Aktív C-Vitamin kezelés az intenzív pigmentfolt halványításért. Csökkenti a már meglévő foltok intenzitását és méretét, és megakadályozza azok újbóli kialakulását. Egységessé és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt. Folyékony és könnyű textúra, amely gyorsan beszívódik. 8 órán keresztüli hidratáltságot biztosít. Enyhén illatosított és nem mitesszerképző.

11 800 Ft-tól

2023.10.22. 18:45

Borzasztó volt már az első használatnál csípte, marta a bőrömet. Csúnyán kipirosította az arcomat, több napba telt mire helyre jött. Nem erre számítottam, nem is gondoltam volna, hogy ennyire durván elbánik az arcommal, nem fogom újravenni az biztos.

2022.09.18. 22:21

Tavaly használtam, de végül nem is a teljes fiolát. A pipettája valami szörnyű, a sűrű folyadékot alig-alig tudja felszívni, macera van csak vele. A terméknek elég sűrű az állaga és csípte is az arcbőröm. Utána több problémám lett, mint előtte volt, szóval ki is dobtam.

2022.08.04. 22:25

Nagyon sűrű, nagyon kis mennyiség, nehezen használható a pipetás adagolóval mert nagyon sűrű szinte már krémes az állaga. Az Eucerin termékei sokkal jobbak.

2021.10.04. 17:29

Nagy reményeket fűztem hozzá, mivel használtam a korábbi változatot a gyártótól pigmentfoltokra, összenőtt szeplőkre ill. nyár végével a száj fölötti barnaság eltüntetésére nagy sikerrel, ez viszont nem hozta a kívánt eredményt. Piros lett a bekent terület, nem halványított látványosan semmit, sokáig tartott mire beszívódott. Más terméket keresek helyette.

2021.04.24. 15:38

Még csak 3 alkalommal használtam, de egyelőre tetszik. Semmi illata nincsen, az ajánlott 5 csepp nekem nem is hagy ragadós érzetet. Féltem kipróbálni az elején, mert nekem extra érzékeny a bőröm, de nem okozott problémát (még). Engem nem is csípett egyáltalán. Éjszakára használom, termékcsalád éjszakai krémje alá, és reggelre szép egységes a bőröm. Most próbaképpen csak ezeket a Pigmentbio termékeket fogom használni egy hónapig, kíváncsi vagyok, mennyire hatékony. Megvettem a hozzátartozó habzò lemosót és micellás vizet (szuperek) is.

2021.03.13. 10:10

Sokkal jobb mint az Eucerin c vitaminos boostere. Szinten frissen keszulo c vitaminban bovelkedo hig allagu szerum. Onmagaban hasznalom, reggelre friss es ragyogo borkepet ad. Felkeneskor enyhen csip aztan par nap mulva hamlik tole a borom. Nem tul eros, a Sebium szerumot picit erosebbnek erzem. Viszont nekem ez jobban tetszik. Nalam 1 honap alatt elfogyott a 15 ml.

Piactér

Több mutatása