Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Barbadosz
Ráncos és az érett bőrre jamgyökér kivonattal, hialuronsavval és Phytosannal, amelyek stimulálják a bőr természetes DHEA hormon képződését. A ráncok mélysége csökken, az arc vonalai megemelkednek.
2020.06.01. 09:13
Első élményem ezzel a szérummal: egy mintát próbálva felkentem az arcom egyik felére, mert kíváncsi voltam az instant feszesítő hatására. Valóban volt neki ilyen hatása, és amin a legjobban meglepődtem, az az érzés volt, amit nem vártam ettől a terméktől, mert ez nem egy nyugtató szérum, mégis valami hihetetlenül jó érzés volt viselni. Meg is vettem nagyobb kiszerelésben. Nyilván a folyamatos használattal tudja kifejteni a többi ígért feszesítő hatást.