Hajápolók

BioHair Zöldalma Hajbalzsam

2.2
Hozzáadva 2016.07.12.by

reri93

Minden hajtípusra használható. Mély tápláló hatású balzsam, mely hidratálja a hajat. Gazdag kamillakivonat tartalma révén nyugtatja, ginzeng és fehér csalán tartalmának köszönhetően pedig revitalizálja a hajat, mely sokkal ellenállóbb, dúsabb és élettelibb lesz.

2022.01.29. 11:48

Most már 1690ft a szalonokban, adtunk ennek is meg a samponoknak is egy próbát, de szerintem egyik sem éri meg. Ennyiért lehet drogériákban is jobb balzsamokat kapni. Az illata tetszett, de nem lett tőle sem nagyon puhább, sem fényesebb a hajam.

2017.03.01. 08:42

Száraz bőr
Bőröregedés

Már készültem, hogy nagyon le fogom húzni, de az utolsó mosásnál túlteljesítette eddig önmagát, fényes és csillogó lett tőle a hajam, pedig semmit nem csináltam másképp, mint eddig. Ezzel együtt a "minden hajtípusra" szerintem nem igaz, száraz hajúaknak nem ajánlanám. Vékonyszálú, lelapuló hajra talán jó lehet, mert valamennyi tartást is ad a hajnak (ami nagyon sok, hullámos hajnál nem éppen előny).

2016.10.23. 23:25

Túlérzékenység

Sajnos a leírásban szereplő mélyhidratáló hatásáró nem sikerült meggyőznie, azonban cserébe nagyon kellemes zöldalma illata van, ami a következő hajmosásig kitart nálam. Ajándékba kaptam, nem hiszem hogy megvenném, mert 1500 forintért sokkal komolyabb hajápolókat lehet kapni, amik ténylegesen ápolnak.

2016.04.26. 08:53

Pattanások (acne)

Ennél jobb is van jobb áron... ugyan az igaz rá mint a samponra. Nem éri meg az árát, pénzkidobás!!!!! :@

2015.11.18. 21:52

Pattanások (acne)

Utálom. Konkrétan mintha semmit sem használnék, rettenetesen rossz. Brrr...

2015.09.11. 10:38

Bőröregedés

Semmi rosszat nem tudok rá mondani. Ugyanakkor nincs semmi kiemelkedő, wow-hatás sem. Kellemes illatú, jó állagú balzsam. A zöldalma illat kb pár órán keresztül megmarad a hajon, de tovább nem. Selymes, puha, talán fényesebb is lesz a haj. Olyan középmezőnynek tartom.