Szérumok, Kezelések

Biola Bio Radiant Beauty Arcápoló Olaj

4.2
Hozzáadva 2018.08.16.by

wishes

Könnyen beszívódó ún. száraz olaj, amely a sugárzóan szép megjelenést segíti. A bőrregenerációt támogató körömvirág, aranyvessző és orvosi zsálya kivonatokkal készül. A bőrtápláló argan-, inchi-, szilvamag olaj valamint ligetszépe, jojoba olajok segítik a fiatalosan üde, selymes bőrérzet kialakulását.  Az antioxidánsokban gazdag rozmaring kivonata, valamint az E-vitamin a rejuvenálódási folyamatokat támogatja.

A parfüm természetes növényi illóolajokból származik. Az ökológiai (bio) kozmetikumot a BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01 tanúsítja.

Utoljára szerkesztve: 2018.07.22. 13:40 - 2018.07.22. 13:39

Tesztelésre kaptam. Igényes a csomgolása, de sajnos a pumpája nem tetszik, hiszen túl sok olajat nyom ki egyszerre. Ha fele ennyit nyomna ki sokkal jobb lenne, mivel jobban be lehetne osztani, és mindenki annyit nyomhatna ki, amennyi pontosan kell.Érdekes illata van, köménymagra emlékeztet. Zsíros, nem szívódik be magában, csak ha krémmel keverem el, és úgy sem teljesen, szóval vigyázat, a párnahuzat is kap belőle bőven. Nappal nem tudnám használni, csak abban az esetben, ha a kinyomott adag felét használom el, a többit meg eldobom, amit nem igazán szeretnék. Hűvös időkben jó, -10 fokban segített, hogy a bőröm fenntartsa a nedvességtartalmát. 3 csillagot adok neki, hiszen nem venném újra, a szőlőmagolaj is képes ugyanerre, legalábbis az én 23 éves, kombinált bőröm ezt gondolja. Felnőtt bőr esetén tuti másképp viselkedik, de nekem nem nyújtott túl nagy segítséget.

2018.02.08. 13:09

Tesztelésre kaptam én is, de sajnos nem igazán jött be. A csomagolása masszív és jó, hogy pumpás, csak nehéz belőle keveset kinyomni. Engem az illata nem zavar, hanem valahogy az én bőröm nem akarja beszívni. Még másnap reggel is van rajta egy fényes réteg, amit nem bírok megszokni. Egészségesebb kinézetet ad a bőrnek és valamelyest hidratál is, de sajnos én teljes áron nem hiszem, hogy beruháznék rá.

Utoljára szerkesztve: 2018.02.28. 18:51 - 2018.02.06. 21:36

Én is tesztelésre kaptam, igazából nem tudtam hogy mit várjak tőle, nem használtam még olajat. Több mint egy hónapja használom, este kenek szét egy pumpányit az arcomon és a kezemen (mert az egy pumpa nekem is sok), nekem sokáig zsírosan érződik de reggelre beszívódik. Őszintén szólva nem vettem észre látványosabb hatást mint amit egy sima hidratáló krém csinál (árban negyedennyiért), nem okozott pattanást vagy kiütést de olyan hű de nagy hatást sem tapasztaltam.

2018.02.03. 12:30

Szintén tesztelésre kaptam a Krémmániától, és nagyon örültem neki, mert mindig is szerettem volna kipróbálni egy száraz olajat. Közel két hónapja használom, minden este, úgyhogy kialakult már egy vélemény a termékkel kapcsolatban.A csomagolását illetően, dekoratív, igényes kiszerelésű, pumpás adagolása higiénikussá teszi a termék kinyerését és tárolását. Egy pumpányit használok esténként (önmagában), amely bőven elég az arcomra, illetve a nyakamra is. Reggelre bársonyosan puha lesz tőle a bőröm, teljesen beszívódik az olaj, nem hagy maga után semmit. Az illata amolyan "natúr, bio", engem nem zavar. Szépen "feltölti" az arcot, üdévé, hidratálttá varázsolja.

2018.01.30. 19:35

Én is a krémmániától nyertem. 🙂 Összességében elégedett vagyok vele, az olaj nem hagy feltűnően csillogó bőrt maga után, szépen beszivódik. Nagyon jól hidratál. Apró negatívumként tudom én is megemlíteni, hogy a pumpálásnál nem lehet pontosan szabályozni az adagokat, így egy nyomásra elég sok jön ki. Az illata valóban kicsit furcsa (olyan zöldséges illat 🙂) de pár perc után elillan.

2018.01.23. 21:51

Én is a Krémmániától kaptam tesztelésre. Mivel még sose használtam arcápoló olajat, így elég fura volt, hogy olajat kell az arcomra kenni :D A csomagolása nagyon tetszett, olyan amire az ember felkapja a fejét, hogy jé ez micsoda, milyen lehet. Első használat után az illata annyira nem jött be, de a 8. alkalomnál már fel se tűnik. Nekem egy pumpálásnyi elég, lehet hogy egy picit még sok is. Este használom, de nem éjszakai krémmel, hanem a nedves arcbőrömre viszem fel. Reggelre szép, puha lesz tőle a bőröm. :)