ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Sesamum Indicum (Sesame) Oil

Funkciók:

Emolliens

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(3 - közepes)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

Szezámolaj, melyet bőrpuhító (emollient), bőr- és hajkondícionáló szerként használnak  a krémekben.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.