Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Hidratáló krémek
Színezett hidratáló krémek
Lelőhely: Patikák

Apivita Suncare Oil-Balance Mattító Arckrém Színezett SPF30

Hozzáadva 2019.06.20.by

sassygirl

Szabályozza a bőr zsírosságát, mattít, szalmagyopár kivonattal és 3D PRO - ALGAE szabadalommal.

• Szalmagyopár kivonat tartalma szabályozza a bőr zsírosságát és mattá varázsolja a bőrt.
  • 3D PRO ALGAE komplex és az olajfalevél kivonat kombinációjával segít megelőzni és csökkenteni a ráncokat. APIVITA innováció: a 3D PRO ALGAE komplexnek köszönhetően segít megóvni a bőr háromdimenziós rugalmas szerkezetének épségét, szilárdságát és rugalmasságát a napsugárzás káros hatásaitól, ezáltal hatásos a bőr idő előtti öregedésének fő okával a napsugárzás okozta korai bőröregedéssel szemben.
  • Formulájában antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag görög hegyi tea három fajtájából készült infuzum helyettesíti a vizet, mely véd az oxidatív stressztől a szabadgyökök sejtkárosító hatásától, hidratál, és anti - aging hatású.
  • Nem tartalmaz: alkoholt, parabént, szilikont, ásványiolajat, propilén - glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM - t, NM - t.

2023.03.11. 10:59

Hirtelen kellett egy fényvédő mivel elfogyott és nagy meglepetesemre ezt a márkát tették ki a patikaban! Gondoltam próba szerencse! Színezett stb de nekem tavaszra pont megfelel eddig semmi probléma vele!

2020.09.05. 10:26

Akciósan rendeltem a netről, mert kíváncsi voltam a márkára. Sűrű állaga van, olyasmi mint egy alapozó. Legjobb kézzel felvinni úgy nem lesz foltos. Szép egységes arcbőrt ad. Nekem ez színben jobban tetszik mint PC színezett fényvédője. Nem mellesleg árban is barátibb. Kicsit jobban átfénylik mint amit korábban használtam, de púderrel ez is orvosolható. Ez legalább nem sápaszt. Ha elfogy biztos újra fogom vásárolni.

2020.07.12. 07:16

65 and above korcsoport

Én is most vettem először Apivitát, és tényleg, ahogyan mások is írják, remek napvédő. Igaz, nekem 50 faktoros van, a színezése kitűnő, szépen egységesíti a bőrt, kellemes érzés, nem súlyos, nem maszkos. Volt más márkából is színezett napvédőm, ez mindegyiknél jobbnak bizonyult!

2020.07.01. 08:55

Nekem nagyon tetszik a végeredmény amit az arcommal művel 😊 nagyon szép természetes színt ad. Nem zsírosít, egységes fedést ad. Biztos, hogy újra fogom venni.

2020.02.28. 11:01

A tökéletes színezett fényvédős arckrémem, mely bb krémnek is megfelel. Nem zsírosít, kézzel is fel tudom aplikálni, nem sötét az arcszínemhez, illatosított, de még elviselhető számomra. Nagyon szép összhatást nyújt, biztos hogy újra veszem

2019.07.23. 14:26

Èn most pròbàltam elôször az Apivita termèkeit, de nagyon szimpatikusak lettek. Tetszenek az összetevök is ès tènyleg teszik a dolgukak, kellemes a bôrnek :) Èn most nyaralàsra hoztam magammal ebbôl a napozòs arckrèmbôl egy mintatermèket, erôs napon, tengernèl tesztelve: 5*, az arcom nem ègett le, sôt olyan finom puha lett! fogok mèg ebbôl venni az tuti!