Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Bioboltok, online

Biola Bio Vadszilva Harmonizáló Gél

3.5
Hozzáadva 2018.10.04.by

Indigo

Kevert és normál bőr hidratálására, ápolására szolgáló és a faggyúmirigyek működésének normalizálását segítő zsírmentes gél. Rendszeres használata esetén kellemesen tónusos harmonikus bőrállapotot tapasztalhat meg!

Az ökológiai (bio) kozmetikumot a BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01 tanúsítja.

2020.03.19. 18:04

A paradicsomos arcàplo utàn keresgéltem hasonlo alternativàt, de ez sajnos nem jött be. Ragacsos érzetet adott hidratàlàs nélkül. :(

2018.01.09. 14:44

Több hónap használat után is szeretem ezt a gélt. Szerencsére hamar rájöttem hogyan lehet úgy felkenni, hogy ne legyen nagyon ragacsos érzés utána. Bár először meglepődtem, hogy nedves arcbőrre kell felvinni, de valóban sokkal jobb úgy. Könnyű, nem tolakodó illatú gél, ami nekem nagy pozitívum, nekem szép és puha lesz a bőröm tőle. Ami szintén fontos, hogy nem lesz tőle fényes/zsíros az ember arca, és nem okoz pattanásokat.

2016.04.04. 14:17

Nyárra elegendő hidratálást nyújtó gél, bár felkenés után egy kicsit ragacsos hatású. Télen/rosszabb időben az én bőrömnek kevés, a Bio bíborka jobban bevált.

Utoljára szerkesztve: 2014.11.10. 21:04 - 2014.11.10. 21:04

Nem eléggé hidratál, sajnos. A mattításban jó, finom az illata, jók az összetevői. Nagyon tudnám szeretni, ha jobban táplálna... Így kénytelen leszek megint a régi csipkebogyósat beszerezni mellé...

2013.12.13. 22:19

Ez egy jó nagy mellényúlás volt.... pattanásokat okoz, hidratálni nem hidratál... gondoltam elhasználom szemránckrémként... nem tudom mi van benne, de irritálja a szemet mint állat.. a végén kézkrém lett belőle... sajnos annak se tökéletesDe az összetevői tényleg szépek lennének, ha érnének valamit....

2013.03.09. 17:55

Pár hete használom, de nekem ez a hidratálás kevés, sőt, igazából nem vettem észre, hogy bármit is csinálna... Többet vártam tőle. Azért nem mondom, hogy rossz, de inkább nyárra való ez a gél. Szinte azonnal felszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után. Nem akarom lehúzni, de 3 csillagot adok egyelőre, a szép összetevők, a könnyű felszívódás miatt.