Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
BIOLA
Megújult összetétel!
Bőrkímélő glükozidos tenzidekkel pumpás, hajtógáz nélküli habképzéssel megfelelően puhítja a szőrszálakat. A növényi illóolajokból készült parfüm valamint a menthol segítik a higiénikus bőrállapot fenntartását és az üde bőrérzet kialakulását. A gyulladáscsökkentő hatásáról ismert kamilla és körömvirág kivonata, valamint a citromverbéna-, bíborkasvirág-, és aranyvesszőfű kivonata, és a tamanu olaja, továbbá a B5- és E-vitamin támogatja a bőrregenerációt.
2023.08.09. 17:09
Nagyon szeretem ezt a terméket, megfelel az elvárásaimnak. Különösen a fűszeres jegyét szeretem, ami érezhetően felfrissíti a bőrt. Ettől nem kaptam bőrpírt vagy hasonlót, amivel gyakran küszködtem más termékeknél. A borotvagéllel a bőr szuper és egyszerűen borotválható!