kisizé
Mélytisztító por állagú arcradír amely gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket. Víz hatására aktiválódik. Láthatóan egységesebb bőr akár 1 hét alatt.
Hipoallergén, PH-bőrsemleges.
2020.02.23. 15:01
Szerintem nem is igazán radír, mivel nagyon gyorsan feloldódnak a szemcsék, még akkor is, ha nagyon kevés vizet rakok hozzá, ezért nem radíroz. Ha nagyon töményen használtam, akkor erősen szárított, ami az én zsíros, pattanásos bőrömre jó volt, sima lett tőle a bőröm. A radírozó hatás hiánya miatt -1*
2019.11.29. 08:07
Én egy borsónyit szoktam kiszórni belőle. Ki kellett tapasztalnom mennyi vizet csepegtessek hozzá, hogy jó legyen az állaga. Nekem tetszik ez a megoldás. Előtte az arclemosójával azért lemosom az arcom, utána szoktam ezt használni. Nagyon szépen megtisztítja az arcomat, nem szárít. Puha selymes lesz utána. Heti 1x használom. Már több mint egy éve meg van de még van benne, így ár érték arányban is nagyon jó.