Kittusch
Azonnal fokozza a bőr nedvesség tartalmát és egész napra megtartja . A könnyed és friss formula gyorsan felszívódik és értékes hatóanyagokat szabadít fel a bőr mélyebb rétegeiben. Hatékonyan hidratálja a vízhiányos bőrt, azonnal helyreállítja dehidratáltságát . Ideális smink alatt . Prototípus víz pro aqua fenntartja és ápolja a bőr természetes mikrofloráját .
Vegán
2022.05.25. 06:22
Hát nem vagyok elájulva ettől a terméktől. Valóban könnyen beszívódik, viszont fura érzetet hagy maga után, mintha húzná a bőröm.n
2021.08.20. 09:38
Könnyed, könnyen beszívódó szérum, a nagy melegben, mikor nem visel el a bőr töményebb krémeket, épp elég hidratálást nyújt, nyakon és dekoltázson is. Nem lesz ragacsos, de érezni, hogy ott van, ad egy kellemes alapot. Én a rizsporos mattító krémmel használom, nagyon szeretem és tudom ajánlani mindkettőt. Kíváncsi lettem a márka többi termékére is.