claudia.nyilas
Hatékonyságáról olyan ritka összetevők gondoskodnak, mint például a Life Plankton™ és az úgynevezett fiatalság algája. A víz- és gélbázist ötvöző, könnyed állagú krémbe azonnal bele fog szeretni – nemcsak hatása, hanem a kellemes használatot és mindig igazi élményt biztosító textúrája miatt is.
Utoljára szerkesztve: 2021.05.19. 08:40 - 2021.05.19. 08:39
Nekem ez a krém egyáltalán nem jött be, szerencsére csak mintám volt belőle és nem ruháztam be a teljes kiszerelésre. Ahogy előttem már említették férfi tusfürdő illata ami kevésbé zavart, de az annál inkább, hogy nagyon csípte a szemkörnyékem felkenés után (talán mert az alkohol igen előkelő helyen szerepel az összetevők sorában?) Állagát tekintve géles, nekem nehezen szívódott fel és reggelre sem éreztem hirdratáltnak a bőröm.
Utoljára szerkesztve: 2021.03.20. 19:14 - 2021.03.20. 19:08
Az erős férfi tusfürdő illat ennél a terméknél is meg van, de szerencsére felkenés után azért hamar elmúlik. Aggódtam, hogy zsíros, csillogó bőrképet hagy maga után a krém, de szerencsére nagyon szép bőrképet csinál, semmi zsíros csillogás, csak szép hidratált, egységes bőrkép. Az üvege nagyon nehéz...