Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
2024-ben megújult összetétel!
Hidratál, herpesz esetén is használható, fényvédőt tartalmaz.
2024.04.19. 18:30
Fma néhány sorral lentebb szó szerint leírta a tapasztalataimat :) Réges-rég még én is Ausztriából szereztem be (felvásároltam kb a drogériát), és amióta itthon is elérhető, ugyanolyan hűséges vagyok hozzá. Lehet furcsa elsőre az íze,szokatlan az állaga, de szerintem megszokható, és verhetetlen minden körülmény között. Plusz pont a fényvédelem benne.
2024.01.31. 19:39
Korábbi Carmex, Neutrogena, Mixa és Bioderma ajakápolókkal tudom összehasonlítani mert hasonló időkben használtam őket. Sokkal nagyobb öröm volt bármelyik másikat használni, mind az állaguk kellemesebb volt, mind a hatásuk táplálóbb. Éjszakai ajakápolónak használom, így nem zavar, hogy egy fehér réteget hagy maga után, de nappalinak éppen ezért nem is lenne komfortos. A mentolos illata és íze nem túl kellemes, jobban szeretem ha az semlegesebb vagy akár édeskésebb.El fogom használni esténként, de nem fogom újravenni.
2023.07.29. 18:35
Ajakbalzsamnak nem találtam eléggé hidratálónak, majdnem mintha kissé szárított is volna, de amikor úgy érzem hogy viszket a szám pereme mintha herpesz akarna előjönni oda egyből ezt kenem. Arra nekem tökéletesen bevált. Ajakbalzsamnak pedig a mentolos Blistex a kedvenc, az jól hidratál.
2023.07.18. 09:27
nekem a carmex a 10/100000, de ez sem rossz. eléggé ápol,hidratál.
2023.05.23. 21:02
Az állaga nagyon furcsa. Engem egy az egyben mind illatra, mind kinézetre a fogkrémre emlékeztet. Én azt a wow hidratálást sem látom, amit mások annyira emlegetnek. Ausztriába viszont csak ezt találtam jónak. Azt hiszem keresgélek még.
2023.02.14. 06:16
Egy betegség miatt az ajkam nagyon ki volt cserepesedve, folyamatosan húzódott. Az itthoni ajakápolók semmit sem segítettek. A drogériában sokáig válogattam, elolvastam az itteni véleményeket és végül erre esett a választásom és nem bántam meg. 2 nap alatt teljesen rendbe tette az ajkaimat. Elsőre furcsa volt, hogy mentolos a krém - mert ez valóban inkább egy krém, nem hasonlít egy másik ajakápolóra sem az állaga - de hamar beszívódik és kellemes érzetet hagy maga után.