Demonshadow
2024.10.08. 10:19
Soha nem volt problémám semmilyen maszkkal..na de ettől azt hittem a sürgősségin kötök ki. Felraktam..5 perc után le is szedtem..naa az egész fejem bíborlila színben égett, lángolt, tűzforró lett tőle..mintha leforráztam volna! Sok hideg víz és kb 2 óra elteltével sikerült megnyugodnia.. Soha többet ilyen maszkot..de lehet, hogy másmilyet se ezután..
2023.05.08. 05:29
A maszk kialakítása nem a legjobb: nincs bevagdosva a kellő helyeken, ezért teljes mértékig nem simul rá az arcra, ráadásul a rétegzettsége miatt túl merev is hozzá. Az illata számomra nagyon mű, kellemetlen. Az árát egy darabhoz képest kissé borsosnak tartom (bár én pont ajándékba kaptam), de hatásában egy alkalmat követően jónak tűnik. A bőröm érzetre feltöltődött, több mint fél óra után sem irritálta a bőrömet.