Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Aimet
Egyedülálló gél-wax formula mely lehetővé teszi a tökéletes szemöldök megvalósítását, természtesetől a feltűnőig.
8 féle árnyalatban kapható
2018.02.22. 09:10
Szerény vélemény szerint a Föld nem hordott még a hátán ilyen rossz szemöldök festéket. Utálom. Fénylik, kenődik, lehetetlen szépen dolgozni vele. Mikor meg vettem azt hittem valóban gél állaú, mint mondjuk az ABH dip brow, de a nyomába se ér.
Utoljára szerkesztve: 2016.06.15. 05:52 - 2016.06.12. 06:48
Eddig freedom-ot (chocolate árnyalat) használtam, elégedett is voltam, de nagyon gyorsan elkezdett beszáradni és a hajam is új színt kapott a nyár közeledtével, így cserére kényszerültem, de egyik világosabb szín sem volt beszerezhető, így gondoltam Bobbinál próbálkozom :) Viszonlyag hamar skerült döntésre jutni, hála a kedves eladólánynak az Arénában. Saddle árnyalatot vettem. Nagyon szép meleg szín, nagyon passzol a hajamhoz. Benyomások elsőre, nekem nehezebb dolgozni vele, nehezebben vettem fel az ecsettel, nagyon viaszos vagy nem is tudom mihez hasonlítsam, de abból a szempontból pedig jó, hogy nem is tudok vele sok festéket felvenni egyszerre, ellentétben a freedom-mal. Az eredmény nagyon természetes, ám elsőre kicsit fényes, ami zavart és sokkal-sokkal nehezebben szárad, mint az előbb említett. De tetszik, mert nagyon szép a színe és sokkal természetesebb hatást tudtam vele elérni, majd pár hét múlva update-elek. Plusz pozitívum a mennyisége. Teljesen fölösleges nagyobb tégelybe tenni, mert úgyis beszáradna, szerintem egy évet megszolgál ez a mennyiség is és valljuk be, nagyon kis helyes a pici tükörrel ;)Update: fénylik és ez zavar, pontlevonás jár.
2016.05.15. 11:40
Isteni! Nagyon természetes, tartós és könnyen kezelhető! Blonde árnyalata van meg!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.