Sminkek arcra
Lelőhely: Drogáriék, online

Bourjois 123 Perfect Bőrtökéletesítő Alapozó

Hozzáadva 2022.03.24.by

Tenshi_ligth

• elfedi az arcbőr hibáit, és egységesíti annak színárnyalatát
  • ragyogó, matt és hidratált arcbőrt eredményez
  • semlegesíti a bőrpírt és a szem alatti sötét karikákat
  • elfedi a fáradtság jeleit
  • finom textúrája azonnal rásimul a bőrre
  • lila pigmentek – elnyomják az arcbőr fáradtságának jeleit
  • sárga pigmentek – minimalizálják a sötét foltokat
  • zöld pigmentek – elfedik a bőrpírt
  • SPF 10 – napsugárzással szembeni védelmet nyújt
  • pamutkivonat – hidratálja az arcbőrt

6 árnyalatban kapható

2023.12.17. 19:37

Ez valami csoda! Nem hittem a szememnek! Reggel csak egy arcmosás volt, semmi krém, és a zsíros bőrömet úgy lemattította, úgy egybeolvadt a bőrömmel, h totáp nem látszott, h van rajtam alapozó. Nagyon durva! Este szedtem le, és végig hozta a formát. Még csak nem is fénylettem!

2023.05.20. 08:01

Nekem ez nem igazán vált be… Nagyon száraz, beleült a ráncaimba és a pórusokba, még jobban kiemelve azokat, bármit raktam alá ugyanez volt az eredmény…. Egyáltalán nem tartós, az illata viszont jó.

2023.03.23. 18:47

Szépen lehet vele dolgozni, gyönyörűen fed. Én már évek óta használom és nekem nagyon bevált. Többszőr újra vettem, mert tökéletesen tudok vele dolgozni, szépen mattít.

Utoljára szerkesztve: 2021.08.31. 04:29 - 2021.08.30. 05:50

Első használat: Nem ül bele a nevető ráncaimba, ez már jó. A színe enyhén sötét, a nyári színem. Kézzel gyorsan és szépen el tudtam dolgozni, nem csípi a szemem. Meglepő, orrfújáskor nem jön le! Na végre! Yves Rocher fényes primer-ét használtam alá, nem kukacosodik, természetes bőrfényem van. Eddig nagyon jó. Este jelentkezem. Már délután kezdett kopni, a karikáimat egyből kiszúrta öcsém.Estére az orromon semmi nem maradt, csak a pöttyök a tág pólusomban. :( Hát, hát. Az Infallible rajtam jobb volt. Nem fogom újra venni, ezt meg elhasználom.

Utoljára szerkesztve: 2021.08.17. 09:20 - 2021.08.17. 09:02

Első Bourjois alapozóm, mivel akciós volt gondoltam kipróbálom. Kellemes meglepetés lett számomra. Hidratálóval, fényvédővel is együttmüködik. Nem kukacosodik, hamar megszárad és nagyon szépen mutat az arcomon egy minimális egészséges fényt adva neki. A fedése nem maszkos szerencsére, szeretem, ha nem nézek ki úgy, mint akit levakoltak. Kombinált bőröm van, de max. estére látom fényesnek a T-vonalamat. Az árnyalatot én sem találtam el, de a nyári színemhez már tudtam használni.

2020.06.04. 07:50

Én egyszerűen imádom, nagyon jól lehet rétegezni, nem mászik el, nem kopik, és elég matt is.

Piactér

Több mutatása