Sminkek szemre
Szemhéjfestékek
Lelőhely: Drogáriék, online

Bourjois Satin Edition 24H Eyeshadow

3.6
Hozzáadva 2018.10.26.by

wildrose

Szatén hatású, 24 órás tartósságú, krémes szemhéjfesték.

2022.04.11. 17:40

nem egy egész napon át fixen ott maradó termék, de valamiért mégis szeretem. krémes, szép fénye van. de tényleg lehetne tartósabb

2021.11.18. 17:35

Kiárusításon tegnap megvettem egy bronzos árnyalatot. Kedvelem a márkát, tetszett a szín, nekem jól állnak a csillogós bronzok és aranyak, a 24 órás tartósság pedig meggyőzött, mert a szemhéjammal problémás szokott lenni a tartósság, szóval ilyen kedvezménnyel nem hagyhattam ott. Utána nekiálltam itt megnézni a véleményeket, és azok alapján nem sok jóra számítottam, belenyugodtam, hogy valószínűleg folyós, gyenge színű, alulpigmentált és csúszkálós lesz, de majd szemhéjpúder alá alapozni elhasználom. Nos, nem így lett. A színe egész látható, közepesen erős, az állaga tökéletes, és gyönyörűen tart, nem mászkál el. Nagyon elégedett vagyok így az első használattal.

Utoljára szerkesztve: 2022.01.21. 09:54 - 2021.08.08. 20:36

Vakon megvettem rögtön 3 árnyalatot is kuponos napokon féláron, pedig a zsíros szemhéjam miatt hadilábon állok a krémes szemhéjfestékekkel. Sajnos egyáltalán nem jött be, néhány óra után összeáll a mélyítővonalamban, tehát egyáltalán nem tartós, illetve eldolgozva szinte alig látszik a szín, nem eléggé pigmentált. Pár próbálkozás után leselejteztem.

Utoljára szerkesztve: 2021.11.13. 22:50 - 2021.06.05. 10:00

Nagyon nagyon olcsón vettem a Rossmannban, örültem is, hogy ilyen márkát ilyen olcsón meg tudok venni. Ma ki is próbáltam és csípte a szemem. Bekönnyeztem, végül lesikáltam a szememről. A termék a kukában landolt.

2021.04.16. 08:48

Csípi a szemem sajnos, pedig nagyon szép és tartós. Ha nem csípné 5-öst is adnék, de ezt így nem igen tudom használni

2021.04.08. 11:02

A 02 árnyalatban vásároltam meg és nagyon elégedett vagyok vele. Szép szín és megfelelő fedés. Rétegezve kicsit foltos. A no makeup makeup napokon szoktam hozzá nyúlni. Szeretem, de drágának találom. Akcióban viszont megéri.